Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Propera parada: Terrassa Gastronòmica

Del 22 al 26 de maig es promociona la gastronomia del Vallès Occidental i el Bus Alícia hi farà parada

La botifarra terregada de Terrassa

La botifarra terregada de Terrassa

En el marc de Terrassa Gastronòmica, el bus de la gastronomia s’atura uns dies a aquesta localitat vallesana. Del 22 al 26 de maig, el Bus Alícia, dedicat a la ciència, la cuina i la salut, se situa al Parc dels Catalans, la porta de la difusió de la cuina del Vallès Occidental. Durant aquests dies, representants dels col·lectius adherits a Terrassa Gastronòmica donaran a conèixer els productes creats per a la difusió del patrimoni agroalimentari del territori.

Des del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca s’organitzen diverses activitats de promoció. Avui, dimecres 23 de maig, a partir de les 10.30 h Terrassa Gastronòmica presenta els seus productes, com el pa d’espelta ecològica de Ca n’Arnella, del col·lectiu Forners i Pastissers de la Terra, i els olis Becarus i Arbequí, del Celler d’Ullastrell.

La botifarra terregada, la botifarra de músic, el mató i el recuit d’Ullastrell són els ambaixadors de la gastronomia terrassenca a partir de les 17.30 h. També a la tarda el restaurant Capritx pararà taula per fer una classe de cuina amb Artur Martínez, xef del restaurant, amb la presència de productes de proximitat del Celler d’Ullastrell.

A més, al llarg d’aquests dies es podrà visitar l’exposició de la Fundació Alícia sobre cuina, ciència, salut i sostenibilitat.

Els membres de Terrassa Gastronòmica que vetllen per la difusió dels productes del territori són el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, el Col·lectiu Slow Food, el Col·lectiu Cuina Vallès, el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa, el Gremi de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters de Terrassa i Comarca, la Cambra de Comerç, l’Associació Mercat de Sant Pere, l’Associació Mercat de la Independència, la Fundació Sant Galderic i l’Ajuntament de Terrassa: Turisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Comerç i Escola d’Hostaleria Torre Mossèn Homs de Foment de Terrassa, SA.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: