Del 22 al 26 de maig es promociona la gastronomia del Vallès Occidental i el Bus Alícia hi farà parada
La botifarra terregada de Terrassa
En el marc de Terrassa Gastronòmica, el bus de la gastronomia s’atura uns dies a aquesta localitat vallesana. Del 22 al 26 de maig, el Bus Alícia, dedicat a la ciència, la cuina i la salut, se situa al Parc dels Catalans, la porta de la difusió de la cuina del Vallès Occidental. Durant aquests dies, representants dels col·lectius adherits a Terrassa Gastronòmica donaran a conèixer els productes creats per a la difusió del patrimoni agroalimentari del territori.
Des del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca s’organitzen diverses activitats de promoció. Avui, dimecres 23 de maig, a partir de les 10.30 h Terrassa Gastronòmica presenta els seus productes, com el pa d’espelta ecològica de Ca n’Arnella, del col·lectiu Forners i Pastissers de la Terra, i els olis Becarus i Arbequí, del Celler d’Ullastrell.
La botifarra terregada, la botifarra de músic, el mató i el recuit d’Ullastrell són els ambaixadors de la gastronomia terrassenca a partir de les 17.30 h. També a la tarda el restaurant Capritx pararà taula per fer una classe de cuina amb Artur Martínez, xef del restaurant, amb la presència de productes de proximitat del Celler d’Ullastrell.
A més, al llarg d’aquests dies es podrà visitar l’exposició de la Fundació Alícia sobre cuina, ciència, salut i sostenibilitat.
Els membres de Terrassa Gastronòmica que vetllen per la difusió dels productes del territori són el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, el Col·lectiu Slow Food, el Col·lectiu Cuina Vallès, el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa, el Gremi de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters de Terrassa i Comarca, la Cambra de Comerç, l’Associació Mercat de Sant Pere, l’Associació Mercat de la Independència, la Fundació Sant Galderic i l’Ajuntament de Terrassa: Turisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Comerç i Escola d’Hostaleria Torre Mossèn Homs de Foment de Terrassa, SA.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia