Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Quan ve el temps de menjar castanyes…

Una paella perforada per coure-les amb sabor de foguera

Paella per a castanyes

Paella per a castanyes

No cal que la camisa us vagi petita, ni que la faldilla us faci campana. Tampoc no és necessari que les sabates us facin cloc-cloc o que comenceu a girar i girar seguint la cançó popular. Quan ve el temps de menjar castanyes, el que és imprescindible és coure-les bé perquè agafin aquell gust de brasa i de caliu que tant ens agrada. Per això, res millor que una paella perforada en una base difusora, de manera que la fruita seca es cou lentament i agafa totes les aromes.

La paella és de xapa i el mànec, de fusta. Si voleu ser les castanyeres domèstiques perfectes, només us falten unes tisores especials per a castanyes que us permetran fer incisions a la pell de la castanya per evitar que exploti quan es cou. Ja ho teniu tot, ara només falta el davantal, el mocador al cap i, és clar, els panellets, el moniato i el vi dolç per tenir la Castanyada ideal. Que vagi de gust!

Preu: Paella, 13 €. Tisores, 10 €.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: