Juntament amb la seva germana, s’encarreguen de donar un aire fresc i jove al restaurant de l’hotel
Interior del restaurant de La Malcontenta
La Malcontenta Hotel & Restaurant comença una nova etapa de la mà dels germans Quim i Maria Casellas, regents de l’Hotel Casamar de Llafranc, amb una estrella Michelin. Els germans han estat els encarregats de donar a la cuina i la sala del restaurant un nou aire afí a l’estil jove i fresc que els caracteritza.
Per una banda, el jove xef, que ja fa quatre anys que té l’estrella Michelin, ha introduït una oferta gastronòmica basada en la cuina empordanesa amb tocs de modernitat. Als plats, hi destaquen productes de temporada i de proximitat com les herbes aromàtiques, hortalisses i fruites de collita pròpia, peix de la llotja de Palamós i carn de Girona. Les noves propostes de Quim Casellas es basen en tres formats diferents: el Menú Territori; el Menú Roca Foradada, més llarg, i el Menú Sert, un menú de degustació inspirat en l’entorn de l’hotel.
La seva germana Maria, d’altra banda, s’encarrega de la decoració i posada a punt de la sala del restaurant. També compten amb la col·laboració de l’expert Alex Peiró, que s’encarrega de la carta de vins i licors. El Grup Andilana, propietari de La Malcontenta, ha volgut apostar per aquest model de cuina jove, creativa i avantguardista que, sense perdre l’essència de l’Empordà, vol ser un referent d’avantguarda i una parada imprescindible a la Costa Brava.
Un lloc paradisíac
L’hotel de cinc estrelles, que ha estat catalogat com a Hotel Monument, es troba en una masia de Torre Mirona, al costat de la platja de Castell i la cala s’Alguer. A més, es troba dins del Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) de Castell-Cap Roig, un entorn ple de rutes forestals, camins i vies verdes.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia