Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Rec.0 d'Igualada potencia l'oferta gastronòmica

L'edició d'enguany, que se celebra del 9 al 12 de novembre, inclourà un 'pop-up' restaurant de David Andrés i 41 punts de restauració a l'aire lliure

El Rec.0 torna del 9 al 12 de novembre

El Rec.0 torna del 9 al 12 de novembre

L'edició d'hivern del Rec.0, a Igualada, ja està a punt: del 9 al 12 de novembre el barri del Rec d'Igualada es transformarà, de nou, en un gran circuit urbà de moda, amb 52 espais convertits en 'pop-up stores' de grans marques i dissenyadors emergents. L’eslògan 'Quedem?' d'aquesta edició vol ser una crida a la diversió i a la festa, i és que, en paral·lel a la gran oferta comercial, el Rec.0 és un experiment on es barregen la cultura, la creativitat, el patrimoni i, molt especialment, la gastronomia.

REC0 Maig22 Foodtrucks 01

41 punts gastronòmics

La cuina al carrer del Rec.0 serà diversa i de qualitat, amb un pati gastronòmic amb cuines de productors locals, una zona de pícnic i una àrea de 'food trucks'; en total seran 41 punts gastronòmics, però la novetat més destacada d’enguany és l'obertura d'un 'pop-up' restaurant del Somiatruites, liderat pel xef David Andrés, que juntament amb el seu germà, Xavier Andrés, obrirà un espai gastronòmic efímer en una vella casa d'horts del barri només durant els quatre dies del festival, on reinventaran la tradicional coca de recapte amb fórmules més sofisticades amb el nom de RECoques i amb productes de proximitat.

REC0 Maig22 Foodtrucks 02

Altres novetats gastro que aterren al Rec són el restaurant La Santa, amb una proposta basada en paelles i marisc; els Dos Boludos, amb asado argentí; l'Obrador Palomo, amb pastissos; la cuina asiàtica de We love Asia i els clàssics panzerotti italians de Panzer8. Com sempre, els diversos punts de restauració oferiran plats i menjars de tot tipus, també cuina vegetariana i vegana, sense gluten i amb productes ecològics.

REC0 Maig22 PatiVila 02

A més de l'oferta dels 'food trucks', el Rec.0 comptarà amb una barra del patrocinador oficial de l'esdeveniment, Estrella Damm, que també tindrà un pati i un escenari propis. També tindran una barra els mixers de Fever-Tree, on es podran degustar diferents combinats de la marca i on s'impartirà un taller de mixers, i es crea un nou espai de vins amb el Celler Pla de Morei, un petit celler de vi ecològic de Capellades (Anoia) que per primera vegada serà al Rec. Finalment, el festival torna a comptar amb el suport d'Aigua Sant Aniol, que editarà una etiqueta especial amb motiu del Rec.0.

REC0 Maig22 PatiMartiEnrich

12 anys d'història

Rec.0 va néixer l'any 2009 a Igualada per donar a conèixer el barri del Rec, un enorme espai urbà amb un patrimoni arquitectònic industrial únic que es veia amenaçat pels plans urbanístics d'aleshores. Després de 12 anys, Rec.0 s'ha consolidat com un festival de moda de referència on un centenar de marques de moda de tot tipus s'instal·len durant quatre dies en un entorn únic com són els locals de les velles fàbriques de pell del barri industrial.

REC0 Maig22 PatiVila 01

Enguany un centenar de grans marques com Adidas, Levi's, Textura, Munich, Superdry, SKFK, Buff, Sita Murt o Pepe Jeans, es trobaran al Rec.0 al costat de dissenyadors consolidats com Miriam Ponsa, Txell Miras o Josep Abril i, alhora, conviuran amb dissenyadors emergents i amb marques que produeixen localment i de manera sostenible. Una oferta comercial que es completarà amb una quarantena d'activitats culturals com ara concerts, visites guiades, tallers per a nens, dansa... Totes, obertes i gratuïtes.

Podeu consultar totes les activitats del Rec.0 al web rec.0/activitats.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: