Neix una nova xarxa social per als més gurmets i cuinetes
onfan - xarxa social cuina
Mey Hofmann té 13 seguidors i recomana el croissant de mantega que elaboren i venen a la seva pastisseria de Barcelona. Vinyet Capdet, professora i cap d’estudis del CETT, té sis seguidors i la seva aposta és pels canelons amb múrgules de Can Jubany, restaurant que, d’altra banda, també recomana. Maria Tejada, cuinera del Via Veneto, té 19 seguidors, li encanten els tomàquets de varietats antigues que han recuperat els responsables de Verdolaga i un dels restaurants que més li agraden és Ca l’Ignasi, de Cantonigròs. Recomanacions de plats, de restaurants i de receptes configuren el moll de l’os d’Onfan, una nova xarxa social pensada per als que gaudeixen cuinant i menjant.
“Perquè no hi ha un bon restaurant, hi ha bones especialitats.” Aquest és el lema d’un nou punt per compartir gustos i experiències en línia, un espai obert a tothom que permetrà saber quines són les preferències de cuiners de prestigi com Andoni Luis Aduriz, així com les de qualsevol usuari anònim que s’hi sumi.
Els responsables de l’invent han volgut posar a l’abast dels ‘bon vivants’ una xarxa especialitzada, perquè davant un dubte a l’hora d’escollir restaurant, plat o recepta la solució sigui ràpida i fonamentada. La vitalitat d’Onfan dependrà de l’ús que en facin els usuaris, però promet intercanvis interessants.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia