Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Restopass, el passaport gastronòmic

Trenta restaurants de Barcelona, amb un 30% de descompte

Restaurant Semproniana

Restaurant Semproniana

Un 30% de descompte en 30 restaurants de Barcelona. Aquesta és la proposta de Restopass, el passaport gastronòmic que arriba a la capital catalana. Les persones que adquireixen aquesta guia-passaport tenen dret a un descompte del 30% —màxim 50 €— en la seva primera visita a cadascun dels restaurants participants. El descompte s’aplica qualsevol dia de la setmana, en dinars o sopars, per a tots els ocupants d’una mateixa taula.

El passaport té validesa durant un any a comptar de la data de la primera utilització, i l’oferta gastronòmica és molt variada: cuina d’autor, internacional, mediterrània, catalana, portuguesa, argentina, mexicana… La iniciativa va començar ara fa un any amb una enquesta realitzada a més de 2.000 barcelonins per seleccionar els seus restaurants preferits. D’aquí, se n’han triat 24, que són els que participen en el projecte, juntament amb sis més —els anomenats nous o última moda— que han estat escollits per Restopass entre els establiments que han obert l’últim any.

Novetat, del món i amb estrella, encant, història o vistes
El llistat de restaurants participants està dividit en dos establiments amb estrella (Cinc Sentits i Manairó), sis amb encant i estil (Bestiari, Cafè de la Princesa, Farga Gran Via, La Antigua, Murmuri i Semproniana), quatre amb història (Can Culleretes, La Dida, La Grana Elena i La Lluna), i cinc amb vistes i terrasses (Ca la Nuri, Cal Pinxo, La Balsa, Torre d’Alta Mar i Roig Robí). Així mateix, hi ha set restaurants amb cuines del món (Gouthier, Icho, Il Giardinetto, La Coronela, Lisboa, La Maison du Languedoc Roussillon i Tramonti), i sis de nous (9 Reinas, AE by Romain Fornell Hotel Palace, Alea, Bistronou, Isabella’s i Picnic).

El funcionament del passaport és ben senzill. En la primera visita al local, un cop que es demana el compte, el restaurant aplica el descompte i segella el passaport en la pàgina corresponent a l’establiment i certifica així l’aplicació de l’oferta.

La guia gastronòmica dissenyada en format passaport va néixer a Singapur l’any 2008; després es va desenvolupar a Brussel·les i, actualment, a París, Marsella, Montpeller i Luxemburg. Restopass està disponible en llibreries i botigues gurmet per 45 €. També es pot adquirir per Internet a l’adreça www.restopass.com.

Preu: 45 €

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: