Reus acollirà la primera fira internacional del vermut
L’esdeveniment vol aprofitar el bon moment que viu aquesta beguda i els productes que l’acompanyen
Cartell ExpoVermut de Reus
Reus tornarà a ser la capital internacional del vermut amb la celebració del certamen firal ExpoVermut Reus el cap de setmana del 16 al 18 de setembre de 2016. L’objectiu d’aquesta fira és aprofitar el bon moment que viu el vermut com a beguda, per a l’aperitiu i per altres moments del dia, inclosos també tots aquells productes que formen els aperitius o les tapes. La fira l’organitza el Museu del Vermut de Reus, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, la Cambra de Comerç de Reus i el Tomb de Reus.
Se celebrarà a la plaça de la Llibertat de Reus, una zona de vianants, a l’aire lliure i molt cèntrica. L’escenari es dividirà en diferents illes, de dos o tres expositors, que es muntaran per tot el tombant de la plaça. Hi haurà la zona de l’entrada per donar la benvinguda, la terrassa central per consumir els productes, l’escenari amb les activitats, els espais d’informació i venda de tiquets, i s’està mirant la possibilitat de crear una Zona Premium per a les marques que desitgin fer presentacions de productes, tastos especialitzats o actes de comercialització.
ExpoVermut va dirigit tant al públic professional de la restauració,la gastronomia o la distribució, com al públic general i consumidor final del producte. Tot i així, tant el divendres com el dissabte al matí la fira estarà acotada a professionals, i la resta del dissabte i diumenge estarà oberta al públic en general. Durant l’horari professional estarà restringida l’entrada al recinte. La fira serà gratuïta, i per fer consumicions caldrà adquirir un tiquet que inclourà un got de vidre i les consumicions corresponents de vermut i aperitius.
A part de les activitats relacionades amb el vermut, la fira comptarà amb un seguit d’activitats per a tots els públics: actuacions de música en directe, una fira i paradetes, monòlegs i màgia, presentacions específiques a càrrec de marques o productes, restauració per oferir esmorzars, ‘brunchs’, sopars o maridatges, un concurs de fotografia i també un fòrum de bloguers.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia