És la nova fonda de Can Fabes, un restaurant amb la cuina de Santamaria i preus més econòmics
fabes a la catalana
Per a celebracions, Can Fabes, i per al dia a dia, Elements 4_12. El restaurant de Sant Celoni fundat per Santi Santamaria i comandat des de la mort del xef per la seva filla Regina i Xavier Pellicer ha obert recentment una versió més senzilla de si mateix. És l’Elements 4_12, una fonda que serveix menús elaborats a la cuina del germà gran però per 48 €. D’aquesta manera, Can Fabes se suma al conjunt d’establiments gastronòmics que, darrerament, han posat en marxa negocis més assequibles amb la firma de grans cuiners com a reclam.
La cuina tradicional és l’estrella de la carta, amb especial sensibilitat cap als productes. Com a Can Fabes, la verdura prové de conreus biodinàmics, i els quatre elements, com indica el nom del local, són la base del treball als fogons. El menú varia en funció de la temporada i se serveixen dinars, sopars i, en una altra sala, també copes i cafès, per allargar les vetllades o compaginar l’àpat amb sessions de treball.
El nou restaurant és al carrer de darrere de Can Fabes, de manera que comparteixen la cuina, i són els mateixos cuiners els qui serveixen els plats.
* Elements 4_12. Sant Antoni, 15. Sant Celoni. Tel. 93 867 28 51.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia