Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sant Celoni tasta l’Elements 4_12

És la nova fonda de Can Fabes, un restaurant amb la cuina de Santamaria i preus més econòmics

fabes a la catalana

fabes a la catalana

Per a celebracions, Can Fabes, i per al dia a dia, Elements 4_12. El restaurant de Sant Celoni fundat per Santi Santamaria i comandat des de la mort del xef per la seva filla Regina i Xavier Pellicer ha obert recentment una versió més senzilla de si mateix. És l’Elements 4_12, una fonda que serveix menús elaborats a la cuina del germà gran però per 48 €. D’aquesta manera, Can Fabes se suma al conjunt d’establiments gastronòmics que, darrerament, han posat en marxa negocis més assequibles amb la firma de grans cuiners com a reclam.

La cuina tradicional és l’estrella de la carta, amb especial sensibilitat cap als productes. Com a Can Fabes, la verdura prové de conreus biodinàmics, i els quatre elements, com indica el nom del local, són la base del treball als fogons. El menú varia en funció de la temporada i se serveixen dinars, sopars i, en una altra sala, també copes i cafès, per allargar les vetllades o compaginar l’àpat amb sessions de treball.

El nou restaurant és al carrer de darrere de Can Fabes, de manera que comparteixen la cuina, i són els mateixos cuiners els qui serveixen els plats.


* Elements 4_12. Sant Antoni, 15. Sant Celoni. Tel. 93 867 28 51.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: