Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Snowcooking, cuina d’altura

Esquí i alta gastronomia de la mà de Jordi Vilà i Moritz

Cuina a la neu

Cuina a la neu

Esquí i alta gastronomia s’uneixen per oferir-vos aquest sopar d’altura: plats cuinats a la vista, a l’entorn privilegiat del Niu de l’Àliga, a la Cerdanya. El cuiner i director gastronòmic de Cerveses Moritz, Jordi Vilà, ha elaborat un menú especial inspirat en el mar i l’alta muntanya, creant així una fusió de sabors que podreu complementar amb l’experiència única de fer una esquiada nocturna (o baixar amb retrac, si no us sentiu amb ganes d’aventura).

El menú especial s’anomena ‘Menú de mar i (d’alta) muntanya’ i consta dels següents plats: 

Benvinguda
  • Tasseta de caldo de muntanya
  • Embotits amb pa amb tomàquet
  • Xarrup de vermut “Niu de l’Àliga”
Entrants a compartir
  • Caneló de carn fumada, herbes fresques i pa de nous torrat
  • Fondue de formatge
  • Minientrepà de papada confitada amb salsa picant
  • Cors de carxofa amb crema a la tàrtara
  • Brandada de bacallà a la russa
  • Conill a la cullera
Primer
  • Amanida de tàrtar de bonítol amb alvocat
Segon
  • Cua de bou amb vi negre i nyoquis de patata
Postres
  • Tronc de neu amb fruits del bosc i regalèssia
  • Petits borratxos amb vainilla
Begudes
  • Cerveses Moritz
  • Blanc, Taleia 2012 Castell d’Encús, DO Costers del Segre, Subzona Pallars Jussà
  • Negre, Furvus 2010 Vinyes Domènech, DO Montsant
  • Aigües minerals
  • Cafès
El preu d’aquest sopar és de 99 € i és imprescindible fer reserva prèvia (l’aforament està limitat a 40 persones). Informeu-vos de la logística d’arribada, participació i reserves a info@moritz.com.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: