Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Sopar d'aniversari a tres mans

Joan Roca, Hideki Matsuhisa i Nandu Jubany celebren els 10 anys de l’Sport Hotel Hermitage & Spa.

Sopar tres mans

Sopar tres mans

L’Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu (Andorra) va ser l'escenari, la setmana passada, d’un sopar de celebració del 10è aniversari de l’establiment a càrrec dels cuiners Joan Roca, del Celler de Can Roca, Hideki Matsuhisa, del Koy Shunka, i Nandu Jubany, de Can Jubany.

El sopar, al qual van assistir 150 persones, va començar amb un còctel al Glassbar 1850 amb un showcooking dels tres cuiners. Posteriorment, es va servir el sopar al restaurant Origen. Cadascun dels cuiners va presentar un bloc d’aperitius. A taula, Joan Roca va preparar gamba marinada en vinagre d’arròs i cítrics, suc del cap, potes cruixents i velouté d’algues. Hideki Matsuhisa va presentar un arròs cremós d’anguila fumada del Delta de l’Ebre. Per la seva part, Nandu Jubany va servir un Moll de l’os amb tàrtar de bou i tartufo bianco del Piemonte.

Ja fa 5 anys que Nandu Jubany gestiona la gastronomia de l’Sport Hotel Hermitage & Spa, al costat de l’equip de l‘hotel. Entre els diversos espais gastronòmics de l’establiment, destaca Origen, el restaurant gastronòmic de l’hotel, que durant la temporada d’hivern conviu amb un segon gastronòmic gestionat per Hideki Matsuhisa: Koy Hermitage.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: