El restaurant Les Cols organitza aquests àpats amb la col·laboració de l’Associació Astronòmica de la Garrotxa
Sopars d'estrelles mirant les estrelles
El restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, organitza per aquest estiu una sèrie de sopars amb temàtica astronòmica que combinen la ciència amb el plaer d’un bon àpat. Sota el títol de ‘Sopars d’estrelles mirant les estrelles’, aquestes vetllades se celebren des del 26 de juny i durant tot el mes de juliol al Pavelló de Bany de Tossols-Basil, a Olot, dissenyat per l’estudi d’arquitectes RCR, el mateix que va reformar la masia del restaurant.
El sopar comença a les 20 h perquè, a mesura que es vagi enfosquint el cel, es puguin anar contemplant les estrelles. A més, estarà amenitzat per l’Orquestrina Trípoli. I, per completar l’experiència, en acabar l’àpat els assistents podran observar els estels a través dels telescopis i el guiatge dels membres de l’Associació Astronòmica de la Garrotxa.
Menú amb estrelles
El restaurant Les Cols ha preparat un menú molt especial per aquestes velades: carbassó de cinc maneres amb oli d’oliva negra; ou fresc del dia amb maionesa i tonyina; tomata negra de l’hort del restaurant amb alfàbrega, fruita de la passió, menta i oli, i costelló de porc adobat amb préssec. A més, per postres trobem meló i síndria amb cava i vodka i un paisatge volcànic amb garrofa, ratafia i fajol. Tot, maridat amb vins de la DO Cava i la DO Empordà.
Aquests sopars, que s’emmarquen en les Activitats d’Estiu a Olot, tenen un preu de 50 €. Per fer les reserves podeu trucar al número 972 26 01 41.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia