Amb motiu del vintè aniversari de la revista CUINA, us hem proposat descobrir els 20 xefs de la cuina catalana que ve perquè #LaRevolucióContinua. Són la punta de llança d'una nova generació de cuiners que, posant en solfa el llegat dels grans xefs pioners i dels seus continuadors, demostren que la cuina catalana encara és un dels motors de la gastronomia mundial. Hem seleccionat vint representants de la diversitat del nostre present. Cap no supera els 40 anys, els seus projectes personals són singulars i sòlids, i són professionals compromesos i valents. La tria no ha estat fàcil, però reflecteix un mapa creatiu i estimulant.
Tasteu la cuina del futur!
Perquè pugueu descobrir aquesta nova generació de xefs hem sortejat 20 àpats dobles, un en cadascun dels restaurants d'aquests 20 xefs, amb la col·laboració de la DO Penedès, i aquest és el resultat del sorteig.
Us presentem els vint guanyadors dels 20 àpats dobles i el restaurant on podreu gaudir-ne. Durant les properes setmanes, la redacció de CUINA contactarà amb els guanyadors per correu electrònic i/o telèfon per informar-los de com poden fer efectiu el premi.
Moltes gràcies a tots i totes per participar i l'enhorabona als premiats!
- Teresa Bayé Roca - Les Voltes de Sant Sebastià
- Tomàs Bigordà - Cruix
- Asumpció Caballeria Cañellas - Le Clandestin
- Àngel Colomer - El Terrat
- Carme Cortada Deumal - Berbena
- Antonio Cortés Reverte - L'Aliança d'Anglès 1919
- Rosa Cortas Monton - Ferreruela
- Jordi Coy Robert - El Ventador
- Blanca Fernàndez Navarro - Les Magnòlies
- Lluís Ferrer Coronas - L'Horta
- Maria Forga Martel - Can Bosch
- Griselda Fosch Bes - Direkte Boqueria
- Pere Garcia Fort - La Gormanda
- Narcís Lleuger Dalmau - Les Cols
- Anna Mitjans Ruíz - Somiatruites
- Juli Josep Murillo José - Via Veneto
- Ester Oliva Valls - Terra
- Helena Ruiz - Terram
- Teresa Sanz Montañés - Normal
- Albert Vilellas de la Luz - Ferran Cerro