D’altra banda, tenen lloc els tastets al mercat un dissabte de cada mes, coincidint amb el mercat setmanal, en què quatre establiments se situen als envelats del passeig Vilaret i ofereixen tastets basats en el producte protagonista.
Al març, bacallà
Aprofitant la Quaresma i un dels seus productes més típics, les Jornades Gastronòmiques de Cassà acostaran la cuina del bacallà a tothom qui vulgui tastar-lo. Es tracta d’un peix amb una gran tradició pel que fa a la gastronomia catalana i permet ser utilitzat en nombroses receptes i elaboracions.
Durant tot el mes de març, els establiments adherits a aquesta iniciativa oferiran algun plat o tastet amb aquest producte. A més, durant el cap de setmana del 18 al 20 de març, diversos restauradors de Cassà de la Selva oferiran menús elaborats especialment per a aquesta ocasió.
Establiments que participen en les Jornades:
- Restaurant Hotel Mas Ros
- Restaurant La Brasa Grillada
- Bar D’Tapes
- Bar Font
- Bar La Coma
- Bar Vi Novell
- Pizzeria Ca La Petita
- Pizzeria Dosmildotze
- Restaurant Bar Neda
- Restaurant Can Bargalló
- Restaurant Bon Acull
- Restaurant Centre Recreatiu
- Rostisseria Can Joan