Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

10 llibres per regalar aquest Sant Jordi

Per celebrar la diada de Sant Jordi, us proposem 10 llibres que parlen de cuina i gastronomia des de diverses perspectives!

CUINA.CAT

16/04/2018

S'acosta Sant Jordi i és temps de recomanacions literàries. Si encara no teniu clar quins llibres voleu comprar o regalar, aquí us deixem 10 propostes que tracten diversos àmbits de l'univers gastronòmic. Hi trobareu receptaris tradicionals, llibres de cuiners d'èxit, incursions al món de la rebosteria o al de l'enologia i fins i tot obres que tracten la cuina des d'una perspectiva emocional o social. Bon profit i bona lectura!

Brutal

Brutal

Brutal

A aquestes altures, Marc Ribas no necessita presentació: el podem veure cuinar cada tarda a TV3 i l'hem vist passejar-se per tot el país posant nota als restaurants. A 'Brutal' hi ha més de seixanta propostes amb productes de mercat, fàcils de trobar i sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o sense, per a tots els nivells i també per als que tenen poc temps per cuinar. Brutal!

  • Marc Ribas
  • Cossetània Edicions
  • 160 pàg.
  • Preu: 18,90 €
La Cuina més exquisida de la Costa Brava

La Cuina més exquisida de la Costa Brava

La Cuina més exquisida de la Costa Brava

Aquest llibre recull la història i les receptes del col·lectiu de tapers de la Costa Brava. Es tracta d'una cuina popular i refinada que aplega les tradicions de la cuina familiar dels pescadors i pagesos de la zona. Al llibre, hi podreu trobar, doncs, propostes amb molta història, basades en els millors ingredients del mar i de la muntanya.

  • Jaume Fàbrega
  • Farell Editors
  • 127 pàg.
  • Preu: 16 €
La dieta de les emocions

La dieta de les emocions

La dieta de les emocions

Si pensar en menjar us estressa i no trobeu la manera de seguir una dieta equilibrada, aquí trobareu els millors consells per aconseguir-ho. Aquest llibre us donarà les claus per assolir l'equilibri emocional i mental a través dels aliments, els pensaments i els hàbits. D'aquesta manera, estareu plens d'energia i podreu donar el màxim de vosaltres!

  • Neus Elcacho
  • Columna Edicions
  • 272 pàg.
  • Preu: 17,95 €
Dulce

Dulce

Dulce

El de la rebosteria és un dels sectors que més ha evolucionat darrerament. En aquest llibre, grans mestres de l'art d'elaborar postres com Jordi Roca, Oriol Balaguer, Albert Adrià, Josep Maria Rodríguez i Lluís Costa presenten receptes espectaculars que podreu fer a casa. Més de 100 propostes que demostren la qualitat de la nostra cuina dolça.

  • Diversos autors
  • Planeta Gastro
  • 272 pàg.
  • Preu: 29,95 €
Fitness gourmet

Fitness gourmet

Fitness gourmet

No tots els objectius físics requereixen la mateixa dieta, i per això en aquest llibre trobareu propostes adaptades a les necessitats de cada tipus d'exercici i a les vostres rutines. 'Fitness gourmet' parla de la importància de les racions i de la freqüència dels àpats, explica les propietats nutricionals dels aliments i presenta receptes saboroses i senzilles de fer.

  • Christian Coates
  • Ed. Cinco Tintas
  • 240 pàg.
  • Preu: 21,95 €
Mallorca a la cuina

Mallorca a la cuina

Mallorca a la cuina

Aquest llibre es convertirà en el receptari imprescindible per conèixer la cuina tradicional mallorquina. Entre d'altres, descobrireu què són les mongetes de confit, amb quines verdures es fan el trempó i el tumbet, en quin moment de l'any es pesca la llampuga, quins ingredients s'utilitzen per preparar el variat i què es menjava antigament a Mallorca per Nadal.

  • Margalida Castells
  • Souvenir Edicions
  • 44 pàg.
  • Preu: 14 €
Grans vins a petits preus

Grans vins a petits preus

Grans vins a petits preus

No cal pagar més de 10 euros per gaudir d'un bon vi. I si no us ho creieu, només cal que compreu aquest llibre, on en trobareu una selecció ben completa. A més, tindreu l'oportunitat de descobrir els secrets amagats del panorama vitivinícola català i de conèixer els elaboradors que hi ha darrere dels millors vins.

  • Lluís Romero
  • Cossetània Edicions
  • 180 pàg.
  • Preu 15,50 €
De l'alta cuina a casa

De l'alta cuina a casa

De l'alta cuina a casa

David Andrés és el cap de cuina de l'ABaC, guardonat amb tres estrelles Michelin i reconegut com a millor xef jove durant tres anys consecutius. En aquest llibre, hi recull 60 receptes classificades per temporades de l'any, que combinen els productes de la terra amb la cuina d'avantguarda.

  • David Andrés
  • Columna Edicions
  • 272 pàg.
  • Preu: 20,90 €
La cocina de Julius

La cocina de Julius

La cocina de Julius

És un dels cuiners estrella de Canal Cocina i aquí trobareu les seves millors receptes, que podreu tenir a punt en menys de 22 minuts. Amb aquest llibre ja no tindreu l'excusa de l'estrés o la manca de temps per posar-vos a cuinar!

  • Julio Bienert
  • Libros Cúpula
  • 208 pàg.
  • Preu: 19,95 €
Pensar abans d'obrir la boca

Pensar abans d'obrir la boca

Pensar abans d'obrir la boca

Quan decidim el que mengem, ens fixem en moltes coses, com ara l'aparença de l'aliment, el preu o les seves propietats nutricionals. Però no pensem com s'ha produït i quines conseqüències mediambientals, socials i fins i tot ètiques té la nostra tria. Aquest llibre les analitza totes.

  • Élise Desaulniers
  • Viena Edicions
  • 240 pàg.
  • Preu: 19,50 €

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: