Des del 14 d'abril fins al 14 de maig, els xefs Rodrigo de la Calle (Virens), Gabriele Milani (AlGrano), Alberto Vicente (Belbo Terrenal), Abel Jiménez (Bistró Mató) i Jordi Conesa (Hard Rock Cafè) s'uneixen amb Ametller Origen per promocionar el consum de fruita i verdures fresques de proximitat amb la Ruta Gastronòmica de Primavera, una ruta que consisteix a oferir, als cinc restaurants, un menú tancat i exclusiu (a un preu d’entre 15,50 € i 35 €) elaborat a base de verdura i fruita de temporada i fresca d'Ametller Origen. En aquesta primera edició, els protagonistes dels plats seran els pèsols, els tomàquets, els espàrrecs blancs, les carxofes i les maduixes.
5 propostes de luxe
Algunes de les propostes exclusives dels xefs són l'amanida de tomàquet Umami amb stracciatella i poularda, creació de Rodrigo de la Calle; un caneló farcit d'espàrrecs blancs saltats amb ricotta i trufa amb una beixamel de bolets, elaboració de Gabriele Milani; un plat amb aromes mediterrànies, obra d'Alberto Vicente; un arròs amb verdures de temporada, bacallà i romesco, amb la signatura d'Abel Jiménez, o una hamburguesa amb la carn i les verdures fresques com a protagonistes, del xef Jordi Conesa. Tot i que encara no s'ha acabat l'edició de primavera, Ametller Origen preveu donar continuïtat al projecte i posar en marxa la Ruta Gastronòmica d'estiu, i properament, la de tardor i hivern.
En trobareu més informació a www.ametllerorigen.com.