Del 16 al 18 de juny torna el Born Street Food per 10è any consecutiu, amb una selecció de 16 propostes gastronòmiques que converteixen els carrers de l'històric barri del Born en l'epicentre culinari de la ciutat durant tot el cap de setmana, amb sabors locals, nacionals i internacionals. Es tracta d'un esdeveniment anual que ja s'ha convertit en un referent gastronòmic a la Ciutat Comtal i que promet oferir una experiència única als visitants.
Entre els 16 restaurants participants d'enguany, destaquen els tacos mexicans d'Oaxaca Cuina Mexicana, els reconeguts canelons de la barra del 7 Portes, els formatges de Vila Viniteca, la fritada de peix blau de la Confraria de Pescadors de Barcelona, el txuleton de vaca vella de Sagardi o els famosos pastissos de formatge de Jon Cake, entre d'altres. A més, el Born Street Food també oferirà espectacles de música en directe en un ambient animat i festiu per a tots els públics. Tres dies per gaudir de 'show cookings' amb productes de temporada, cuinats a peu de carrer pels xefs de Barcelona Born Gourmet, a la plaça Pla de Palau del barri del Born. L'horari del festival serà: divendres 16 i dissabte 17 de juny, de 12.00 a 00.00 h, i diumenge 18, fins a les 22.00 h.
Restaurants participants
Els 16 restaurants que participen de l'edició d'enguany, tots ells amb reconeguts xefs i professionals de la cuina, són els següents:
- Cadaqués Cuina Mediterrània
- Euskal Etxea taberna
- Jon Cake
- Llamber
- Sagàs Pagesos i Cuiners
- Sagardi cuiners bascos
- Oaxaca cuina mexicana
- Pork... Boig per Tu
- Barra 7 Portes
- Bronzo Bar e Cucina
- Ikoya Izakaya
- 1881 per Sagardi
- Confraria de Pescadors de Barcelona
- Tapeo Born
- El Foro
- Vilaviniteca
Per saber-ne més, visiteu la pàgina web de Barcelona Born Gourmet.