Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 16 al 26 de març - Festival Formatges DOP Italians

8 restaurants de Barcelona inauguraran la gira gastronòmica de formatges italians

Formatges DOP italians

Formatges DOP italians

Del 16 al 26 de maç, Barcelona acollirà la Fira Gastronòmica de Formatges DOP italians, un esdeveniment que dona nom al projecte dels formatges Asiago DOP, Gorgonzola DOP, Pecorino Sardo DOP i Taleggio DOP. Durant 10 dies, vuit restaurants de la Ciutat Comtal proposaran plats especialment creats per a l'ocasió que posaran en valor els formatges seleccionats i les seves característiques. Els establiments que hi participen, amb els respectius formatges, són:

  • OBE RESTAURANT - Plaça de Santa Caterina, 1 - Asiago DOP
  • AGRESTE - Carrer de Funoses-Llussà, 2 - Asiago DOP
  • LECCABAFFI - Carrer de València, 341 - Gorgonzola DOP
  • OSTAIA - Carrer d'Aribau, 58 - Gorgonzola DOP
  • RAFFAELLI - Carrer de Luís Antúnez, 11 - Pecorino Sardo DOP
  • CAN SARDI - Carrer de Pepe Rubianes, 25 - Pecorino Sardo DOP
  • CONTRACORRENT BAR - Carrer de Ribes, 35, local 13-14 - Taleggio DOP
  • TAPAS 2254 - Carrer del Consell de Cent, 335 - Taleggio DOP

Una gira estatal

Després de l'etapa barcelonina, el projecte continua amb diverses activitats de promoció i formació que tindran lloc durant la primera meitat de l'any. Del 17 al 20 d'abril, els quatre icònics formatges DOP italians participaran en el Saló de Gourmets. No només s'hi oferirà informació sobre les quatre DOP, sinó que a més s'ha preparat un extens programa de degustacions guiades per mestres formatgers professionals. Finalment, del 18 al 27 de maig, els quatre formatges participaran a la Italian Cheese Week, unes jornades gastronòmiques al Restaurant Poncio de Madrid en les quals es podrà gaudir de diferents propostes culinàries signades pel xef Willy Moya. 

Si voleu estar al dia de tota l'actualitat de les DOP, podeu consultar-ne les respectives pàgines web: Asiago - Gorgonzola - Pecorino Sardo - Taleggio.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: