El 19 de març, dia de Sant Josep, a les 17 h, els companys d'Arrels presentaran a la sala d’actes del Palau Robert el número especial titulat Pedra seca, que s'ha publicat coincidint amb l’exposició Dues pedres. Paisatges persistents, dedicada al mateix tema, que romandrà oberta al Palau Robert fins al juny que ve.
L’acte consistirà en una conversa entre la directora general de Difusió de la Generalitat, Eva Pomares, i el director d’Arrels, Josep Sucarrats, al voltant d’aquesta tècnica constructiva tradicional que forma part del catàleg del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.
A més, al final de l’acte, per berenar, i coincidint amb una data tan assenyalada gastronòmicament, els assistents podreu menjar una cassoleta de crema de Sant Josep elaborada per la pastisseria Canal, de Barcelona, acompanyada d’una copa de vi dolç Rasim Blanc, del celler L’Olivera, de Vallbona de les Monges (Urgell).
L’entrada és lliure, però les places són limitades, per això si voleu inscriure-us-hi cal que envieu un correu electrònic amb les vostres dades a tramesespalaurobert@gencat.cat.