Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 19 de març, et convidem a conèixer la pedra seca i a tastar crema de Sant Josep i vi dolç

El número especial 'Pedra seca' d'Arrels es presenta al Palau Robert en un acte en què es podrà degustar la crema tradicional d'aquesta diada acompanyada de vi dolç

Imatge de l'exposició 'Dues pedres. Paisatges persistents', al Palau Robert

Imatge de l'exposició 'Dues pedres. Paisatges persistents', al Palau Robert

El 19 de març, dia de Sant Josep, a les 17 h, els companys d'Arrels presentaran a la sala d’actes del Palau Robert el número especial titulat Pedra seca, que s'ha publicat coincidint amb l’exposició Dues pedres. Paisatges persistents, dedicada al mateix tema, que romandrà oberta al Palau Robert fins al juny que ve.

L’acte consistirà en una conversa entre la directora general de Difusió de la Generalitat, Eva Pomares, i el director d’Arrels, Josep Sucarrats, al voltant d’aquesta tècnica constructiva tradicional que forma part del catàleg del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

A més, al final de l’acte, per berenar, i coincidint amb una data tan assenyalada gastronòmicament, els assistents podreu menjar una cassoleta de crema de Sant Josep elaborada per la pastisseria Canal, de Barcelona, acompanyada d’una copa de vi dolç Rasim Blanc, del celler L’Olivera, de Vallbona de les Monges (Urgell).

Crema de Sant Josep

L’entrada és lliure, però les places són limitades, per això si voleu inscriure-us-hi cal que envieu un correu electrònic amb les vostres dades a tramesespalaurobert@gencat.cat.
 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: