Del 2 al 24 de novembre, se celebra la 3a edició de la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges, que compta amb la participació de 25 cellers de la DO Penedès i vuit restaurants de Sitges, els quals oferiran menús de degustació maridats amb vins penedesencs especialment escollits per a l'ocasió.
Una de les singularitats de la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges és la participació dels mateixos elaboradors en els tastos dels vins: durant els sopars, ells mateixos presenten el vi, per donar a conèixer als assistents les singularitats i les característiques de cadascun.
La ruta comença el 2 de novembre al restaurant Gutiziak, seguit de l'àpat a l'Eurostars Sitges, el dia 3. El cap de setmana del 10 i l'11 de novembre els sopars es faran al restaurant Sofia i a l'Hotel Mim Sitges, respectivament. El 17 i el 18 serà el torn del restaurant Costa Daurada i l'hotel Casa Vilella, i els dos darrers sopars se celebraran el 23 de novembre, al restaurant Sitges Bon Estar, i el 24 de novembre, al restaurant El Castell.
Tota la informació sobre la Ruta, els vins i les reserves la trobareu a la web de la DO Penedès.