Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 2 al 24 de novembre - 3a edició de la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges

Hi participen 25 cellers i 8 restaurants de Sitges

Cartell de la Ruta

Cartell de la Ruta

Del 2 al 24 de novembre, se celebra la 3a edició de la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges, que compta amb la participació de 25 cellers de la DO Penedès i vuit restaurants de Sitges, els quals oferiran menús de degustació maridats amb vins penedesencs especialment escollits per a l'ocasió. 

Una de les singularitats de la Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges és la participació dels mateixos elaboradors en els tastos dels vins: durant els sopars, ells mateixos presenten el vi, per donar a conèixer als assistents les singularitats i les característiques de cadascun.

La ruta comença el 2 de novembre al restaurant Gutiziak, seguit de l'àpat a l'Eurostars Sitges, el dia 3. El cap de setmana del 10 i l'11 de novembre els sopars es faran al restaurant Sofia i a l'Hotel Mim Sitges, respectivament. El 17 i el 18 serà el torn del restaurant Costa Daurada i l'hotel Casa Vilella, i els dos darrers sopars se celebraran el 23 de novembre, al restaurant Sitges Bon Estar, i el 24 de novembre, al restaurant El Castell.

Tota la informació sobre la Ruta, els vins i les reserves la trobareu a la web de la DO Penedès.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: