Del 24 de febrer al 26 de març, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria del Baix Gaià, amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra i el patrocini de Caves Oriol Rossell, organitzen la primera edició de les Jornades Gastronòmiques dels Calçots al Baix Gaià, que es duran a terme en diverses poblacions com Torredembarra, la Riera de Gaià, la Móra, el Catllar, Salomó i Altafulla.
L'objectiu de les Jornades és que esdevinguin un reclam turístic de cap de setmana fora de temporada i que consolidin els municipis del Baix Gaià, que formen part de la IGP Calçot de Valls, com a referència de la gastronomia dels calçots. En aquesta primera edició, són 20 els restaurants que participen a les Jornades i que oferiran menús i degustacions amb el calçot com a protagonista. Els restaurants participants són:
- Restaurant Gavina
- Restaurant Angel Miguel
- Hotel de la Nova Tenalla
- Restaurant El Marítim
- Restaurant Al Capone
- Restaurant El Capitán
- Restaurant Oxid
- Sirga Restaurant
- Cal Silver
- 4 Latas
- La Terraza
- La Xeriueta
- La Masia Cal Vitali
- L'Hor
- La Taberna Etsy
- Mas de Teret
- Restaurant El Jardí
- Restaurant La Toque
- Restaurant Voramar Cal Vitali
- 4 Latas Torredembarra
Els menús i degustacions es podran consultar al Facebook i l'Instagram de Jornades Gastronòmiques i en aquesta pàgina web.