Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 26 al 28 de setembre, Terra i Gust al Parc de la Ciutadella

Torna la Festa de l'Alimentació Sostenible coincidint amb la Mercè

Terra i Gust

Terra i Gust

Tastets, show cookings, tallers,  concerts… La 5a edició de la festa ens convida a gaudir de la música, del menjar i del beure d'una manera més responsable. És també un espai on es donen a conèixer aspectes clau per construir un futur més sostenible, amb condicions més justes per a la pagesia i el foment del producte de proximitat; tot això, en benefici de les persones, dels territoris i del planeta. 

En aquesta edició, en què tenen un especial protagonisme temes com el malbaratament alimentari, cal destacar també que Terra i Gust incorpora activitats dins de la programació del reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, una distinció atorgada per l'Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT) que destaca la riquesa del patrimoni agroalimentari i culinari català. 

A la part gastronòmica, tindreu l'oportunitat de tastar les propostes d'Agreste, Bar Super, Bistrot Levante, Casa Xica, el Brot, el Filete Ruso, Espai Puntual, Fella Pizza, Happy Foods Eco, La Sosenga, Llamber, Mescladís, Teòric Taverna Gastronòmica i dos plats de Manchester, que és la ciutat convidada a l'edició d'enguany.

Tampoc no hi faltaran els vins de l'Olivera Cooperativa - Can Calopa, Rabassaires, Terra Buxena, Clot de les Soleres i Vins de Grop; i la kombutxa de Lov Kombucha, que també portarà sucs i refrescs ecològics. A més, tornen a col·laborar amb Terra i Gust Barcelona Beer Festival, amb Kibus, Birra08, Lo Vilot, Clandestines, Montseny, Cervesera de Poblenou i L'Estupenda.

Productors de proximitat
En aquesta edició es torna a organitzar un mercat de petits productors de proximitat i ecològics, amb la col·laboració d'Arrels - El Món que Torna. Hi haurà Tugas i Cia. (fruites i verdures) ECO del Baix Llobregat; Emporarom (herbes aromàtiques) ECO del Baix Empordà; Xolis d'Adons (embotits) de l'Alta Ribagorça; Forno Bomba (pa i focaccias) de Barcelona, i Molí de Ger (formatges de llet crua de vaca) de la Cerdanya.

Trobareu tota la informació a la pàgina web de Terra i Gust.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: