Entre el 30 de maig i l'1 de juny torna 'Born Street Food' a la plaça Pla de Palau. La dissetena edició del festival –coincidint amb els dotze anys de trajectòria– compta amb la participació de setze restaurants i botigues gurmet del districte, amb l'objectiu de posicionar el Born com a referent en gastronomia de qualitat.
Impulsat per l'Associació Barcelona Born Gourmet i encapçalat dins la campanya Born in spring i les activitats del segell Born Districte Gastronòmic, l'experiència connecta la tradició gastronòmica del barri amb les novetats del sector. Enguany, el festival reuneix alguns dels xefs i dels establiments més reconeguts de la zona, entre els quals trobem el Bronzo Bar e Cucina, Euskal Etxea Taberna, SAGARDI Cuiners Bascos, La Teca de la VilaViniteca o Golfo de Bizkaia, entre d'altres.
Els cuiners participants han confeccionat una selecció de plats i productes amb propostes que van des de l'Espeto de peix blau de la Barceloneta a càrrec de la Confraria de Pescadors de Barcelona, fins a la Paella Parellada de peix del 7 Portes. Totes les elaboracions seran cuinades en directe i, a més a més, el públic assistent tindrà l'oportunitat de conversar amb els xefs.
La programació del festival també inclou dos tastos de vi a càrrec de Vila Viniteca. El tast de dissabte està dedicat als vins catalans, mentre que el de diumenge consisteix en un cara a cara entre la DO Rioja i DO Ribera del Duero. L'accés a l'activitat funciona per ordre d'arribada fins a arribar als 20 participants.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Born Districte Gastronòmic.