Troba la teva recepta

5 pastisseries on comprar panellets

Si no voleu enfarinar-vos les mans preparant panellets a casa, us proposem quatre de les millors pastisseries!

CUINA.CAT

23/10/2018
01 Casa Vives

Casa Vives

Casa Vives

Al carrer de Sants de Barcelona trobareu aquesta pastisseria gairebé centenària! Amb quatre generacions al darrere, Casa Vives ofereix les especialitats de cada festivitat, i, per la castanyada, els panellets no hi podien faltar! Si voleu anar més enllà dels de pinyons o fruites, tasteu els de figues i descobriu nous sabors!

  • Casa Vives
  • Carrer de Sants, 74. Barcelona. 
  • Tel. 93 431 76 79
02 Pastisseria Badia Roca

Pastisseria Badia Roca

Pastisseria Badia Roca

En aquest establiment podeu menjar el millor croissant de mantega de l'Estat espanyol i no us estranyeu si els panellets els cuinen igual de bé! La pastisseria es dedica a la cuina d'autor, i Badia Roca deixa via lliure a la creativitat. Per això és probable que trobeu aquí els panellets més rars i originals que heu vist fins ara!

  • Pastisseria Badia Roca
  • Bassegoda, 56. Barcelona.
  • Tel. 93 333 06 85
03 Mauri

Mauri

Mauri

Al mig de la Rambla Catalunya, en ple punt d'ebullició de la ciutat, trobem aquesta pastisseria creada l'any 1929. L'experiència a la cuina es nota i els anys, també. Animeu-vos a tastar uns panellets cuinats com els de tota la vida, amb poques guarnicions però amb un sabor autèntic!

  • Mauri
  • Rambla de Catalunya, 102. Barcelona. 
  • Tel. 93 215 10 20
04 Christian Escribà

Christian Escribà

Pastisseria Escribà

La Pastisseria Escribà té tant de renom que ningú dubtaria de la qualitat dels seus panellets. Per això és una aposta assegurada! Escribà acostuma a donar la volta a totes les creacions pastisseres, així que feu volar la imaginació i segur que encara us quedareu curts! En podreu trobar de castanya, de vermut o farcits de crema.

05 Panaween de la Pastisseria Canal

Panaween de la Pastisseria Canal

Pastisseria Canal

Dins de la proposta de la pastisseria Canal per a la Diada de Tots Sants destaquem els Panaween o "Panallets de la Por". Sis propostes sobre la tradicional base d'ametlla i sucre adaptades al gust gastronòmic i emocional dels infants.

Amb una iconografia que reivindica els personatges de terror que s'han convertit en referents de la nostra cultura; un monstre de Frankenstein de pistatxo, un home invisible de massapà i xocolata, un dimoni de maduixa, una carabassa amb taronja, el ciclop Polifem o una mòmia egípcia de llimona, aspiren a convertir-se en la tria dels més petits de casa per a la nit de l'1 de novembre.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto