Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Viu la màgia de la Nit d'Estrelles amb la Família Torres

La nova edició, que tindrà lloc els dies 5 de juliol i 2 d’agost, se celebra a Mas Rabell, a Sant Martí Sarroca.

Telescopi instal·lat a les vinyes de Família Torres

Telescopi instal·lat a les vinyes de Família Torres

Quan el vi, les estrelles i la cuina s’alineen, sorgeix una experiència màgica. La Família Torres obre de nou les portes de Mas Rabell per celebrar una nova edició de la Nit d’Estrelles. Els dissabtes 5 de juliol (en català) i 2 d’agost (en castellà), els assistents podran gaudir d’una experiència enoturística que combina vi, gastronomia i astronomia. Celebrada cada estiu des de ja fa catorze anys a la masia del segle XIV Mas Rabell, a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), l’experiència ha estat reconeguda com a Millor Experiència Enoturística de Rutas del Vino de España.

La jornada s'inicia a un quart de nou del vespre amb una copa de benvinguda i un passeig per la vinya amb la finalitat de donar a conèixer el compromís de Família Torres amb la viticultura regenerativa i la batalla contra el canvi climàtic. Al llarg de la vetllada, astrònoms de l’Observatori Astronòmic del Parc del Garraf oferiran una classe magistral sobre la lluna, les constel·lacions i els eclipsis solars.

Proposta gastronòmica

Durant tota la nit, els participants podran observar la lluna a través d’un telescopi instal·lat a la vinya. L’experiència finalitzarà amb un sopar a l’aire lliure, sota les estrelles, amenitzat amb música en directe. Concretament, la proposta gastronòmica va a càrrec del xef Sergi Millet (El Celleret), que ha confeccionat un menú especial per a l'ocasió amb productes de proximitat maridats amb vins que fan un recorregut per diferents territoris. 

Al llarg del sopar es podran tastar els vins penedesencs Clos Ancestral (elaborat amb varietats ancestrals recuperades per Família Torres) i el riesling Waltraud; de Costers del Segre, el vi de varietats autòctones Purgatori, i de Califòrnia, el Marimar Estate Tempranillo. Del mateix mode, podran gaudir de l’escumós Esplendor de Vardon Kenett i un còctel elaborat a base de Torres Brandy per acompanyar les postres. L’experiència es podrà gaudir per un preu de 96 euros amb reserva prèvia.

Podeu trobar-ne tota la informació i fer la reserva a la web de Torres.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: