CUINA.CAT
24/03/2020Us proposem cinc llibres que us endinsaran en tota mena de gastronomies i us faran descobrir ingredients, cultures i històries que us apassionaran. Aquests dies els necessitem més que mai.
De lobos y corderos
Se us havia acudit mai barrejar la gastronomia amb l'ambient carcerari? De lobos y corderos, Iglesias barreja assassinats, històries d'amor i gastronomia per explicar com la cuina transforma la vida dels presoners d'un centre penitenciari. La narració enllaça els fets que passen entre reixes amb tot el que té lloc fora de la presó i es converteix en una novel·la negra que incorpora la temàtica gastronòmica d'una manera original i, sobretot, molt entretinguda i sorprenent.
Autor: Juan Carlos Iglesias
Preu: 19,50 euros
El mundo oculto de la trufa
La tòfona és un ingredient que aixeca passions i l'autor n'ha estudiat les llums i les ombres de la producció, la comercialització i l'ús.
Autor: Ryan Jcobs
Preu: 18,05 euros
Sofregit
Sense aquesta preparació no entendríem la cuina catalana, i en aquest llibre trobareu receptes per fer-lo com cal: amb bons ingredients i molta paciència.
Autor: Enric Herce
Preu: 18,90 euros
Portugal
Recorrent Porto i Lisboa, aquest volum ens descobreix els millors xefs i les receptes més desconegudes de la cuina lusitana, a banda dels grans plats clàssics del país.
Autor: Anaïs Delon Lugassy
Preu: 29,90 euros
Coliflor
Si voleu tastar maneres noves de gaudir d'aquesta gran hortalissa, en aquest llibre en trobareu més de setanta!
Autor: Oz Telem
Preu: 23,90 euros
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.