Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 lectures gastronòmiques per al confinament

Llibres ideals per fer més amè el confinament

CUINA.CAT

24/03/2020

Us proposem cinc llibres que us endinsaran en tota mena de gastronomies i us faran descobrir ingredients, cultures i històries que us apassionaran. Aquests dies els necessitem més que mai. 

01 De lobos y corderos

De lobos y corderos

De lobos y corderos

Se us havia acudit mai barrejar la gastronomia amb l'ambient carcerari? De lobos y corderos, Iglesias barreja assassinats, històries d'amor i gastronomia per explicar com la cuina transforma la vida dels presoners d'un centre penitenciari. La narració enllaça els fets que passen entre reixes amb tot el que té lloc fora de la presó i es converteix en una novel·la negra que incorpora la temàtica gastronòmica d'una manera original i, sobretot, molt entretinguda i sorprenent.

Autor: Juan Carlos Iglesias

Preu: 19,50 euros

02 El mundo oculto de la trufa

El mundo oculto de la trufa

El mundo oculto de la trufa

La tòfona és un ingredient que aixeca passions i l'autor n'ha estudiat les llums i les ombres de la producció, la comercialització i l'ús.

Autor: Ryan Jcobs

Preu: 18,05 euros

03 Sofregit

Sofregit

Sofregit

Sense aquesta preparació no entendríem la cuina catalana, i en aquest llibre trobareu receptes per fer-lo com cal: amb bons ingredients i molta paciència. 

Autor: Enric Herce

Preu: 18,90 euros

04 Portugal

Portugal

Portugal

Recorrent Porto i Lisboa, aquest volum ens descobreix els millors xefs i les receptes més desconegudes de la cuina lusitana, a banda dels grans plats clàssics del país.

Autor: Anaïs Delon Lugassy

Preu: 29,90 euros

05 Coliflor

Coliflor

Coliflor

Si voleu tastar maneres noves de gaudir d'aquesta gran hortalissa, en aquest llibre en trobareu més de setanta! 

Autor: Oz Telem

Preu: 23,90 euros

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto