CUINA.CAT
15/03/2020Us proposem cinc llibres que us permetran ampliar la biblioteca i gaudir de la bona cuina amb els ulls.
2254 KM
La distància que separa —o uneix— Barcelona de Palerm dóna nom al restaurant barceloní de Nuncio Cona i al títol d’aquest llibre, que és el relat gastronòmic del viatge que va fer el xef italià quan va deixar la seva terra natal i es va instal·lar a la capital catalana. Pel camí, Cona va passar per Calàbria, Nàpols, Roma, Florència, l’Alba, Gènova, Mònaco, Marsella, Nimes, Perpinyà i Girona, i en tots aquests llocs va aprendre receptes i tècniques que trobareu en una edició que us ajudarà a entendre més bé la cuina italiana, més enllà dels estereotips, i a apreciar com les experiències vitals influeixen en l’àmbit professional de Cona.
Autora: Maria Teresa di Marco
Preu: 19 euros
La memòria del sabor
L’escriptor valencià Joan Garí fa un recorregut pels plats de la seva infantesa en un llibre que reivindica la cuina mediterrània més tradicional.
Autor: Joan Garí
Preu: 35 euros
El llibre del variat mallorquí
Divuit cuiners mallorquins i una vintena d’establiments ofereixen, en aquest llibre, una visió tradicional i d’avantguarda d’un dels llegats gastronòmics més importants de l’illa: el variat mallorquí.
Diversos autors
Preu: 15 euros
Tapas, pintxos y tostas
Si us agraden les tapes, esteu de sort, perquè en aquest llibre el cuiner Xabier Gutiérrez n’ha recollit un miler de receptes per a tots els gustos!
Autor: Xabier Gutiérrez
Preu: 16,95 euros.
Family Run Restaurants
La primera guia de restaurants catalans regentats per famílies, seleccionats pel restaurador londinenc Peter Staples.
Autor: Peter Staples
Preu: 15 euros
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.