Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 lectures gastronòmiques per aquest mes

Llibres per menjar amb els ulls

CUINA.CAT

15/03/2020

Us proposem cinc llibres que us permetran ampliar la biblioteca i gaudir de la bona cuina amb els ulls.

01 2254 KM

2254 KM

2254 KM

La distància que separa —o uneix— Barcelona de Palerm dóna nom al restaurant barceloní de Nuncio Cona i al títol d’aquest llibre, que és el relat gastronòmic del viatge que va fer el xef italià quan va deixar la seva terra natal i es va instal·lar a la capital catalana. Pel camí, Cona va passar per Calàbria, Nàpols, Roma, Florència, l’Alba, Gènova, Mònaco, Marsella, Nimes, Perpinyà i Girona, i en tots aquests llocs va aprendre receptes i tècniques que trobareu en una edició que us ajudarà a entendre més bé la cuina italiana, més enllà dels estereotips, i a apreciar com les experiències vitals influeixen en l’àmbit professional de Cona.

Autora: Maria Teresa di Marco

Preu: 19 euros

02 La memòria del sabor

La memòria del sabor

La memòria del sabor

L’escriptor valencià Joan Garí fa un recorregut pels plats de la seva infantesa en un llibre que reivindica la cuina mediterrània més tradicional.

Autor: Joan Garí

Preu: 35 euros

03 El llibre del variat mallorquí

El llibre del variat mallorquí

El llibre del variat mallorquí

Divuit cuiners mallorquins i una vintena d’establiments ofereixen, en aquest llibre, una visió tradicional i d’avantguarda d’un dels llegats gastronòmics més importants de l’illa: el variat mallorquí.

Diversos autors

Preu: 15 euros

04 Tapas, pintxos y tostas

Tapas, pintxos y tostas

Tapas, pintxos y tostas

Si us agraden les tapes, esteu de sort, perquè en aquest llibre el cuiner Xabier Gutiérrez n’ha recollit un miler de receptes per a tots els gustos!

Autor: Xabier Gutiérrez

Preu: 16,95 euros.

05 Family Run Restaurants

Family Run Restaurants

Family Run Restaurants

La primera guia de restaurants catalans regentats per famílies, seleccionats pel restaurador londinenc Peter Staples.

Autor: Peter Staples

Preu: 15 euros

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: