Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 lectures gastronòmiques per aquest mes

Llibres per menjar amb els ulls

CUINA.CAT

15/03/2020

Us proposem cinc llibres que us permetran ampliar la biblioteca i gaudir de la bona cuina amb els ulls.

01 2254 KM

2254 KM

2254 KM

La distància que separa —o uneix— Barcelona de Palerm dóna nom al restaurant barceloní de Nuncio Cona i al títol d’aquest llibre, que és el relat gastronòmic del viatge que va fer el xef italià quan va deixar la seva terra natal i es va instal·lar a la capital catalana. Pel camí, Cona va passar per Calàbria, Nàpols, Roma, Florència, l’Alba, Gènova, Mònaco, Marsella, Nimes, Perpinyà i Girona, i en tots aquests llocs va aprendre receptes i tècniques que trobareu en una edició que us ajudarà a entendre més bé la cuina italiana, més enllà dels estereotips, i a apreciar com les experiències vitals influeixen en l’àmbit professional de Cona.

Autora: Maria Teresa di Marco

Preu: 19 euros

02 La memòria del sabor

La memòria del sabor

La memòria del sabor

L’escriptor valencià Joan Garí fa un recorregut pels plats de la seva infantesa en un llibre que reivindica la cuina mediterrània més tradicional.

Autor: Joan Garí

Preu: 35 euros

03 El llibre del variat mallorquí

El llibre del variat mallorquí

El llibre del variat mallorquí

Divuit cuiners mallorquins i una vintena d’establiments ofereixen, en aquest llibre, una visió tradicional i d’avantguarda d’un dels llegats gastronòmics més importants de l’illa: el variat mallorquí.

Diversos autors

Preu: 15 euros

04 Tapas, pintxos y tostas

Tapas, pintxos y tostas

Tapas, pintxos y tostas

Si us agraden les tapes, esteu de sort, perquè en aquest llibre el cuiner Xabier Gutiérrez n’ha recollit un miler de receptes per a tots els gustos!

Autor: Xabier Gutiérrez

Preu: 16,95 euros.

05 Family Run Restaurants

Family Run Restaurants

Family Run Restaurants

La primera guia de restaurants catalans regentats per famílies, seleccionats pel restaurador londinenc Peter Staples.

Autor: Peter Staples

Preu: 15 euros

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

05-06 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto