CUINA.CAT
22/04/2020Encara no sabeu quins llibres encarregar a Llibreries Obertes? Us proposem cinc llibres ideals per aquest Sant Jordi confinat. Us permetran ampliar la biblioteca i gaudir de la bona cuina amb els ulls.
Aquella cuina d'ara
Còctels, tapes, escudelles, carns fredes, carns amb suc, peixos al forn, bunyols, pastissos... En aquest receptari trobareu representada la trajectòria vital de Jovita Murias, una moianesa nascuda al Bierzo que es va iniciar en l’art dels fogons al costat de la seva mare i que es va consolidar com a cuinera amb Josep Lamich, a Moià. Murias s’ha convertit en una institució, al Moianès, i en aquest volum l’autora, Marta Castellet, ha recollit les seves receptes més clàssiques, del Lluís Graners a l’Snack Montserrat i el Cafè Condal de Moià, que va regentar durant molts anys i on feia una cuina tradicional, d’abans, que ara torna a estar de moda.
Autora: Marta Castellet
Preu: 18 euros
Tornar a pagès
En aquest llibre trobareu un manual pràctic per ajudar-vos a tenir èxit conreant hortalisses i verdures, sigui en un camp o en un hort urbà, amb les indicacions i els consells imprescindibles per convertir-vos en pagesos de debò.
Autor: Nil Barceló
Preu: 22 euros
La gola
Com han representat la gola diferents disciplines artístiques? Per què ser golafre té tan mala fama? Aquest llibre s’endinsa en aquest pecat capital i n’explica l’origen, la visió i el tractament artístic al llarg de la història.
Autor: Adrià Pujol
Preu: 9,90 euros
La biblioteca del chef
Si la literatura ha estat sempre una font d’inspiració, en quines obres s’inspiren els grans xefs per crear les seves receptes? Aquest llibre us les revela totes i us ajudarà a crear una biblioteca única.
Autora: Jenny Linford
Preu: 32,50 euros
Restaurant caníbal
Escrit amb un humor negre que atrapa, aquest llibre explica la història d’un restaurant portuguès que serveix carn humana.
Autor: Gabriel Magalhães
Preu: 17 euros
Brutal
Marc Ribas no necessita presentació: el podem veure cuinar cada tarda a TV3 i l'hem vist passejar-se per tot el país posant nota als restaurants. Mentre esperem la publicació del seu darrer llibre, En marxa cuina!, podem optar per 'Brutal' on hi ha més de seixanta propostes amb productes de mercat, fàcils de trobar i sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o sense, per a tots els nivells i també per als que tenen poc temps per cuinar. Brutal!
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.