Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 restaurants on anar a fer una bona arrossada a la Costa Brava

Amb ganes d'un bon arròs?

09/06/2021

Amb l'arribada del bon temps i les vacances, que cada cop són més a prop, us proposem cinc restaurants de la Costa Brava on aquest estiu podreu degustar arrossos extraordinaris. Esteu a punt?

01 Toc al Mar

Toc al Mar

Toc al Mar, Begur

Si sou amants dels arrossos socarrats, us recomanem visitar Toc al Mar. Aquest restaurant ubicat a la cala d'Aiguablava a Begur us deixarà molt bon sabor de boca amb els seus arrossos socarrats intensos i, sobretot, boníssims. 

02 Sol Blanc

Sol Blanc

Sol Blanc, Pals

A Sol Blanc s'ofereixen fins a sis varietats diferents d'arròs: Bahia, Bomba, Carnaroli, Akita Komachi, Nembo i Koshihikari, els quals cadascun d'ells es cuinen de manera diferent, en format paella, cassola, papillota, farina, ingredient o cruixent/snack. La gastronomia de Sol Blanc ofereix l'anomenat 'arròs brutal', descrit com un arròs salvatge i animal. 

03 La Selvatana

La Selvatana

La Selvatana, Palamós

Aquest restaurant destaca per oferir un menú especial amb el seu plat estrella: arròs a la marinera, només de peix i marisc. A més, aquest menú mira per la butxaca dels comensals tenint sempre present la qualitat. 

  • Instagram: @laselvatanapalamos
  • Contacte: 972 314 148 
04 Es Blanc

Es Blanc

Es Blanc, Blanes

Si el que busqueu és un restaurant polifacètic, que també sigui una cafeteria de dia o un bar de copes o una cocteleria a la nit, aquest és el vostre local ideal. El restaurant està ubicat a peu de platja i ofereix un arròs amb llamàntol deliciós.

05 Far Nomo

Far Nomo

Far Nomo, Llafranc

Per acabar, i no menys fantàstic que els altres, us proposem el restaurant Far Nomo. Un indret on podreu tastar la cara més exòtica de la nostra paella. En destaca l'arròs fregit amb espardenyes de la Costa Brava, ceps i trompetes de la mort. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

Aquesta setmana

26 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto