Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 8 i el 9 de març, GastroFest al Poble Espanyol

Música, calçotada, 'show cookings' i gastronomia de quilòmetre zero en la 3a edició del festival

Casa Xica participa al GastroFest amb un brioix de vedella Kung Pao

Casa Xica participa al GastroFest amb un brioix de vedella Kung Pao

El cap de setmana del 8 i 9 de març el Poble Espanyol acull la tercera edició del San Miguel GastroFest Km0, un festival en què tindreu l'oportunitat de tastar 22 platets elaborats amb ingredients de les principals DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida) catalanes, a més de participar en una gran calçotada.

Onze restaurants seleccionats de Barcelona, de l'àrea metropolitana i de tot Catalunya oferiran les seves millors propostes amb producte autòcton català i xefs reconeguts formaran part dels tallers i de show cookings de l'Aula de Cuina.cat, amb la col·laboració de CUINA.

El xef de l'Hac

Durant tot el cap de setmana, la plaça Major del recinte de Montjuïc es convertirà en una gran festa culinària on onze restaurants del país oferiran, cadascun, dues propostes gastronòmiques, amb les DOP i IGP i productes identitaris catalans. Els plats i les elaboracions es podran maridar, a més, amb les diferents cerveses San Miguel:

  • Casa Xica (Barcelona). Arròs a la cantonesa i Brioix de vedella Kung Pao.
  • Cuc Bar by El Sisè (Lleida). Patata, rovell d'ou i sobrassada i Tàrtar de vedella i mantega d'herbes.
  • Specials! d'Arnau París. Noodles satay d'avellanes de Reus i entrepà de Pota Blava i peres de Lleida.
  • El Pòsit (Cambrils). Arrossejat de galeres i Suquet de pop roquer, patata de Prades i mongeta del ganxet.
  • El Xef de l'Arcà (Tremp). Cabrit de la Terra Alta, calçots i envinagrats; Irish xai i Brioix de steak tartar de vedella.
  • Fran López (Xerta i Barcelona). Ostres del delta de l'Ebre i Caneló Pota Blava XL.
  • Gran Mercat (Barcelona). Carxofa Prat ramen bowl i Pota Blava crunchie bites.
  • L'Hac (Vilanova i la Geltrú). Croquetes de Gall Negre del Penedès i Pa de pagès, canana de Vilanova i avellanes de Reus.
  • Les Nenes Bar (Canet de Mar). Mongeta perona i DOP fesols de Santa Pau i Costelles de porc agredolces.
  • Osaka Bang (Barcelona). Takoyaki i IGP poma de Girona i Okomomiyaki i calçot de Valls.

Les propostes gastronòmiques tenen un preu d'entre 6 i 10 euros i tot plegat estarà ben complementat amb música en directe, sessions amb DJ, un mercat de dolços, maridatges, concursos i activitats familiars durant les dues jornades.

Mercè Prado amb el suquet de pop roquer del Pòsit

 L'Aula de Cuina.cat

Durant els dos dies del GastroFest, l'Aula de Cuina.cat bullirà d'activitat amb tastos, xerrades i demostracions de cuina. Així, comptarem amb la participació, entre d'altres, de Lluc Crusellas, Pep Moreno, Fran López, els germans Torres, Carlota Claver, Susana Aragón, Kyoko Kawaguchi i Arnau París. També hi haurà tastos i tallers de carxofa Prat, Cerveses San Miguel, cafès d'especialitat amb Carme Callizo i Olis amb DOP. I tindrem celleristes, cuiners i fotògrafs, a més de moltes altres activitats.

El preu i les entrades

A la web del GastroFest podeu consultar tota la programació, tant de l'Aula de Cuina.cat com de música i d'altres activitats. A més, podeu descobrir quins plats ofereix cadascun dels restaurants que formen part del festival d'enguany i comprar les entrades anticipades (6 euros, amb una consumició inclosa) i el tiquet calçotada (25 euros, amb descomptes per a compres de més d'una entrada).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: