Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 locals gastronòmics de Cambrils

Del 25 de novembre al 17 de desembre aquesta localitat celebra la Festa Major de la Immaculada

CUINA.CAT

22/11/2018
01 Pescaturisme

Pescaturisme

Pescaturisme

Pescar és una feina tan dura com apassionant i, si teniu curiositat per descobrir-la, esteu de sort, perquè a Cambrils podreu fer-ho gràcies a Pescaturisme, una proposta que us convida a conèixer de primera mà com és la vida dels pescadors. Les diverses activitats inclouen sortides en barca, petites i d’arrossegament, i àpats amb peix acabat de pescar. Algunes sortides només es fan a l’estiu i d’altres s’organitzen tot l’any.

Més informació

  • Pescaturisme
  • Sortides des del port de Cambrils.
  • Per a més informació i reserves, consulteu el web
02 Mercat de la Vila

Mercat de la Vila

Mercat de la Vila

Fruita i verdura, peix i marisc, pa i pasta, carn, pollastre, xarcuteria, equí, pesca salada, lactis i formatges, precuinats, productes a granel: espècies, llegums, fruita seca… L’oferta del mercat municipal de Cambrils no us l’acabareu i podreu comprar-hi els millors productes frescos per cuinar els vostres plats preferits. A més, els dimecres al matí, podreu recórrer el centenar de parades del mercat ambulant, amb una oferta de proximitat directament dels productors.

Més informació

  • Mercat de la Vila
  • Carrer Pere III, 2. Cambrils (Baix Camp).
03 Museu Agrícola

Museu Agrícola

Museu agrícola

La nau principal de l’antic celler cooperatiu de Cambrils, un edifici de principis del segle XX, està dedicada a mostrar, en el seu context, el procés d’elaboració del vi i de l’oli. Al llarg del recorregut, es mostren cups, premses, molins, tines, bótes i bocois per a l’emmagatzematge i el transport, així com altres estris i maquinària que intervenen en el procés productiu de l’oli i del vi.

Més informació

  • Museu Agrícola
  • Carrer Sindicat, 2. Camrbils (Baix Camp).
  • Tel. 977 36 07 19 i 
04 El Rincón de Diego

El Rincón de Diego

El Rincón de Diego

Des del 2005, Diego Campos té una estrella Michelin, i des del 2010, té el restaurant a tocar del port de Cambrils. Si us hi acosteu, podreu triar un dels
tres menús que ofereix: el gastronòmic (49 euros), el menú Rincón de Diego (47 euros) i el menú de degustació (79 euros), tots elaborats amb productes frescos de primera qualitat i amb l’estil personal del cuiner.

Més informació

05 Can Bosch

Can Bosch

Can Bosch

Des del 1969, la família Bosch, ara amb la tercera generació, està al capdavant d’aquest restaurant que ha obtingut el reconeixement de la crítica amb una estrella Michelin. A la cuina, Joan Bosch ha sabut combinar el respecte a la tradició de la cuina marinera de sempre amb els nous corrents culinaris que han anat obrint-se pas darrerament.

Més informació

  • Can Bosch
  • Rambla de Jaume I, 19. Cambrils. (Baix Camp).
  • Tel. 977 36 00 19.
06 Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola de Cambrils

Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola de Cambrils

Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola de Cambrils

L’oli i les hortalisses són els productes estrella de la Cooperativa de Cambrils, tot i que no són els únics, i formen part de l’oferta que trobareu a les agrobotigues que té en tres espais de Cambrils i dels municipis propers. Hi podreu comprar productes frescos amb la garantia que s’han conreat, collit i produït amb l’aval d’aquesta entitat, creada el 1902.

Més informació

07 Licors Morell

Licors Morell

Licors Morell

Des de fa més de cinquanta anys, els cambrilencs saben que en aquest establiment trobaran tota mena de vins i de licors procedents d’arreu del món. És tota una institució, al municipi, i en aquest paradís del licor, trobareu les begudes alcohòliques que vulgueu, especialment les que es produeixen al nostre país, a més de vins i caves d’arreu del territori.

Més informació

  • Licors Morell
  • Consolat de Mar, 8. Cambrils. (Baix Camp).
  • Tel. 977 36 10 35.
08 Bresca

Bresca

Bresca

A la cuina del Bresca, el peix de llotja i les hortalisses, conreades a l’hort propi, són les protagonistes. Xavi Ferraté, el xef, ha apostat per una cuina personal amb tocs creatius, on  destaquen plats com les carxofes amb tripa de bacallà i les vieires amb verdures al wok. Al local, que acaben d’estrenar, també podreu menjar un menú de migdia de 22 euros.

Més informació

  • Bresca
  • Doctor Alexander Fleming, 4. Camrbils. (Baix Camp). 
  • Tel. 977 36 95 12.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: