El 31 de maig se celebra la 6a edició del concurs 'La Millor Coca de Sant Joan' a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. L'objectiu d'aquest esdeveniment és realçar la tradició gastronòmica i donar el tret de sortida a l'esperada revetlla, considerada la nit més curta de l'any.
El concurs, que té el suport de la Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Flequers, del Gremi de Pastissers de la Província de Girona i de marques per a professionals, obre les inscripcions, el 24 d'abril, a cinc categories a les quals els professionals podran presentar-se: Coca de Fruita i Pinyons, Coca de Crema i Pinyons, Coca de Llardons, Coca de Xocolata i Coca Creativa. En cadascuna es dona un espai per a la tradició i l'originalitat de manera igual. Hi haurà un guanyador únic al qual es farà entrega del premi en un acte obert a tots els participants. La valoració de les coques la durà a terme un jurat format per forners i pastissers d'excepció.
Lluita contra el malbaratament alimentari
L'organització, l'agència de comunicació gastronòmica Sr. y Sra. Cake, a fi d'evitar el malbaratament alimentari i amb voluntat social, entregarà totes les coques presentades en acabar el certamen a la Fundació Canpedró, que s'encarregarà de distribuir-les entre els col·lectius més vulnerables.
Més informació sobre el concurs i les inscripcions a la pàgina web de l'esdeveniment. Les bases del concurs i la informació del certamen també es podran consultar a la pàgina web i a les xarxes socials.