Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Arriba la VI edició del concurs 'La Millor Coca de Sant Joan'

Professionals flequers i pastissers podran participar al concurs que se celebrarà a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm a Barcelona el proper 31 de maig

Millor Coca de Sant Joan 2023

Millor Coca de Sant Joan 2023

El 31 de maig se celebra la 6a edició del concurs 'La Millor Coca de Sant Joan' a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. L'objectiu d'aquest esdeveniment és realçar la tradició gastronòmica i donar el tret de sortida a l'esperada revetlla, considerada la nit més curta de l'any. 

El concurs, que té el suport de la Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Flequers, del Gremi de Pastissers de la Província de Girona i de marques per a professionals, obre les inscripcions, el 24 d'abril, a cinc categories a les quals els professionals podran presentar-se: Coca de Fruita i Pinyons, Coca de Crema i Pinyons, Coca de Llardons, Coca de Xocolata i Coca Creativa. En cadascuna es dona un espai per a la tradició i l'originalitat de manera igual. Hi haurà un guanyador únic al qual es farà entrega del premi en un acte obert a tots els participants. La valoració de les coques la durà a terme un jurat format per forners i pastissers d'excepció.

Lluita contra el malbaratament alimentari

L'organització, l'agència de comunicació gastronòmica Sr. y Sra. Cake, a fi d'evitar el malbaratament alimentari i amb voluntat social, entregarà totes les coques presentades en acabar el certamen a la Fundació Canpedró, que s'encarregarà de distribuir-les entre els col·lectius més vulnerables.

Més informació sobre el concurs i les inscripcions a la pàgina web de l'esdeveniment. Les bases del concurs i la informació del certamen també es podran consultar a la pàgina web i a les xarxes socials.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: