El restaurant AÜRT celebra dos sopars exclusius a quatre mans entre els xefs Artur Martínez i Roberto Solís. L'esdeveniment gastronòmic, que tindrà lloc els dies 24 i 25 de febrer, fusiona la Nova Cuina Yucateca amb la proposta culinària de Martínez amb un menú de degustació amb maridatge inclòs per 190 euros.
Ambdós xefs combinaran els seus estils de cuina en un viatge d'anada i tornada entre Barcelona i Mèrida (Mèxic). Solís, que visita Barcelona per primera vegada, oferirà dos sopars exclusius a AÜRT, mentre que Martínez cuinarà a Yucatán unes setmanes més tard com a part de l'intercanvi gastronòmic.
El menú, format per deu plats, inclou cinc creacions inèdites de Roberto Solís, que capturen l'essència de la cuina yucateca, i cinc plats en homenatge a Mèxic confeccionats per l'equip d'AÜRT.
Podeu trobar tota la informació i fer la reserva a la web d'AÜRT: https://www.aurtrestaurant.com/.