Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

AÜRT acull dos sopars exclusius amb Artur Martínez i Roberto Solís

Una experiència gastronòmica que fusiona la cuina catalana i la yucateca, els dies 24 i 25 de febrer

El xef Artur Martínez a AÜRT

El xef Artur Martínez a AÜRT

El restaurant AÜRT celebra dos sopars exclusius a quatre mans entre els xefs Artur Martínez i Roberto Solís. L'esdeveniment gastronòmic, que tindrà lloc els dies 24 i 25 de febrer, fusiona la Nova Cuina Yucateca amb la proposta culinària de Martínez amb un menú de degustació amb maridatge inclòs per 190 euros.

Ambdós xefs combinaran els seus estils de cuina en un viatge d'anada i tornada entre Barcelona i Mèrida (Mèxic). Solís, que visita Barcelona per primera vegada, oferirà dos sopars exclusius a AÜRT, mentre que Martínez cuinarà a Yucatán unes setmanes més tard com a part de l'intercanvi gastronòmic.

El menú, format per deu plats, inclou cinc creacions inèdites de Roberto Solís, que capturen l'essència de la cuina yucateca, i cinc plats en homenatge a Mèxic confeccionats per l'equip d'AÜRT.

Podeu trobar tota la informació i fer la reserva a la web d'AÜRT: https://www.aurtrestaurant.com/.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: