Vuit dies a una casa de colònies situada a Vilobí d'Onyar (la Selva), excursions a alguns dels productors més propers, classes de cuina al 'foodlab' de Riudellots i activitats de lleure. Aquesta és la proposta del nou campus de cuina brutal que el xef i presentador Marc Ribas estrena aquest any i que es farà del 3 al 10 de juliol. L'objectiu és que els nens i nenes, d'entre 8 i 16 anys, posin en valor i coneguin els productes del territori català i la nostra cuina, a través de l'entreteniment i i la formació. A més, s'enfocarà en els valors que acompanyen la cuina, com el treball en equip, el respecte i l'estima.
Padrins i ajudants
El projecte comptarà amb el suport de Girona Excel·lent i del Cluster Gourmet Català i amb alguns dels seus productors, com Torrons Vicens, i d'altres com Ral d'Avinyó, Pollastre Rei del Galliner i Mas Mercè.
A més, l'Hospital Clínic hi donarà suport posant a disposició del campus el seu departament de nutricionistes perquè el projecte tingui en compte uns hàbits saludables i tots els àpats diaris plantejats siguin equilibrats des del punt de vista nutritiu.
Inscripcions
El 14 d'abril s'obren les inscripcions del que serà la primera edició del Campus Brutal 2022. I, a més, a la mateixa web podreu trobar la samarreta oficial d'aquesta primera edició: si la compreu, tots els beneficis es destinaran a la recerca sobre els trastorns alimentaris infantojuvenils del mateix Hospital Clínic. No ho deixeu passar!