Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un campus de cuina brutal, per a nens i nenes, amb Marc Ribas

L'objectiu es posar en valor els productes i els productors del territori

Durant 8 dies, el Campus Brutal posarà en valor els productes del territori

Durant 8 dies, el Campus Brutal posarà en valor els productes del territori Enrique Marco

Vuit dies a una casa de colònies situada a Vilobí d'Onyar (la Selva), excursions a alguns dels productors més propers, classes de cuina al 'foodlab' de Riudellots i activitats de lleure. Aquesta és la proposta del nou campus de cuina brutal que el xef i presentador Marc Ribas estrena aquest any i que es farà del 3 al 10 de juliol. L'objectiu és que els nens i nenes, d'entre 8 i 16 anys, posin en valor i coneguin els productes del territori català i la nostra cuina, a través de l'entreteniment i i la formació. A més, s'enfocarà en els valors que acompanyen la cuina, com el treball en equip, el respecte i l'estima. 

Padrins i ajudants

El projecte comptarà amb el suport de Girona Excel·lent i del Cluster Gourmet Català i amb alguns dels seus productors, com Torrons Vicens, i d'altres com Ral d'Avinyó, Pollastre Rei del Galliner i Mas Mercè.

A més, l'Hospital Clínic hi donarà suport posant a disposició del campus el seu departament de nutricionistes perquè el projecte tingui en compte uns hàbits saludables i tots els àpats diaris plantejats siguin equilibrats des del punt de vista nutritiu. 

Inscripcions

El 14 d'abril s'obren les inscripcions del que serà la primera edició del Campus Brutal 2022. I, a més, a la mateixa web podreu trobar la samarreta oficial d'aquesta primera edició: si la compreu, tots els beneficis es destinaran a la recerca sobre els trastorns alimentaris infantojuvenils del mateix Hospital Clínic. No ho deixeu passar!

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: