El Celler Masroig tanca la campanya de l’oli d’oliva verge extra de la collita 2021 amb una valoració positiva, tant pel que fa a la qualitat com a la quantitat de les olives collides. En total, s’han recol·lectat poc més de 900.000 quilograms d’oliva arbequina, que han permès la producció d’uns 180.000 litres d’oli, i s’ha superat així la producció de la passada anyada 2020. A més a més, la bona maduració de les olives durant la campanya ha permès obtenir un producte de gran qualitat.
Extracció en fred
El resultat ha estat un oli d’oliva molt afruitat, més fresc que el de la collita anterior i molt més equilibrat entre el dolç, l’amarg i el picant. Les noves instal·lacions del molí, inaugurades l’any 2020, han permès una elaboració més curada i centrada a conservar la màxima qualitat. L’extracció de l’oli s’ha dut a terme exclusivament mitjançant sistemes mecànics i en fred, i s’ha aconseguit així un producte més afruitat, amb una tipicitat diferenciada que reflecteix el terreny i el clima de la comarca.
Les Sorts, prestigi mundial
El Celler Masroig dedica els seus esforços a la promoció de la marca d’oli d’oliva verge extra Les Sorts, emparat en la DOP Siurana, i aposta també per nous formats, com el nou Màgnum d’Oli del Raig, de litre i mig, que ha tingut molt bona acceptació des del seu llançament. Un oli que s’exporta a diferents països arreu del món, principalment, al mercat europeu i al mercat americà.