Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cheese Chef's Challenge: buscant el millor plat elaborat amb Tête de Moine AOP

Del 7 al 20 de març, deu reconeguts restaurants de Barcelona competiran pel guardó

Proposta culinària del restaurant Cruix

Proposta culinària del restaurant Cruix

El Tête de Moine AOP, reconegut pel seu sabor i característic tall en forma de flor, només s'elabora a 10 formatgeries d'una manera totalment artesanal. Ara, el Cheese Chef's Challenge té l'objectiu de trobar el millor plat de Barcelona elaborat amb aquest formatge únic.

Del 7 al 20 de març, deu reconeguts restaurants de Barcelona –Casa Amàlia, Casa Xica, Contracorrent, Cruix, Fonda Pepa, Insolent, Mantis, My Fucking Restaurant, Palo Verde i Windsor– competiran per aconseguir el guardó a millor creació amb Tête de Moine AOP.

Una jornada de propostes innovadores

Cada establiment participant proposarà plats innovadors, com el tortel·loni de foie micuit i mel amb salsa cremosa de Tête de Moine AOP de Casa Amàlia, la coca de polenta cruixent amb calçots i romesco del restaurant Contracorrent o el carpaccio d'albergínia amb trufa i pinyons del Windsor. Totes les creacions estaran disponibles fora de carta o en menús de degustació, amb preus d'entre 9,90 € i 23,70 €.

El 20 de març, un jurat d'experts format per periodistes, xefs, sommeliers i especialistes en formatge anunciarà els sis plats finalistes a través de les xarxes socials de Quesos de Suiza. La gran final se celebrarà el 27 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Formatge, en un sopar a Casa Amàlia (Port Vell). Els assistents a la gala podran degustar les sis creacions finalistes en un menú especial que inclou una proposta dolça de Jon Cake, amb el seu famós pastís de formatge de Tête de Moine AOP.

Podeu trobar-ne tota la informació i fer la reserva de les taules a les webs dels restaurants. A més, podeu assistir a la gran final del dia 27 comprant les entrades a la web de Casa Amàlia.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: