El clúster INNOVI celebra, un any més, la jornada Wine Innovation Week. Del 25 al 27 de març, el sector vitivinícola torna a reunir-se a la Terra Alta, a Costers del Segre i al Pla de Bages focalitzant-se en la innovació de productes i serveis vitivinícoles.
L'esdeveniment està dividit en tres jornades temàtiques que tenen relació amb la viticultura, l'enologia i l'enoturisme i que alhora exploren noves tendències i avenços del sector.
El 25 de març es duu a terme la jornada centrada en la viticultura, a la Terra Alta. Els assistents podran visitar els cellers Herència Altés i Edetària i conèixer les noves tecnologies i processos innovadors aplicats a la vinya a càrrec de professionals del sector.
La jornada enològica té lloc el 26 de març a Raimat, a la zona de Costers del Segre. Al llarg de la jornada s'han programat ponències, demostracions i tastos diversos amb un èmfasi especial en la innovació en els processos enològics.
La darrera trobada, centrada en l'enoturisme, se celebra el 27 de març als cellers Abadal i Oller del Mas, al Pla de Bages, on es debatran estratègies creatives i es presentaran experiències innovadores.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de l'INNOVI: https://innovi.cat/esdeveniments/wine-innovation-week-2025/.