Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Concurs Tastavins DO Penedès 2025 anuncia els guanyadors

Els guardons de la 59a edició han estat molt repartits, amb un celler diferent per a cada or

Vins guanyadors amb la medalla d'or al Tastavins 2025

Vins guanyadors amb la medalla d'or al Tastavins 2025

Tastavins DO Penedès 2025 ha celebrat la 59a edició del concurs. Amb l'objectiu de premiar els millors vins del Penedès i promoure la diversitat de la zona, els guardons es divideixen en set categories: blancs, blancs criança, rosats, negres, negres criança, escumosos Clàssic Penedès i vins xarel·lo.

Conduït per la periodista Maria Xinxó, en total, l'acte ha premiat 18 cellers del Penedès. Cal destacar, però, que enguany les medalles d'or han estat molt repartides, amb un celler diferent per cada medalla d'or: Varias (vi blanc), Maset (vi blanc criança), Ros Marina Viticultors (rosat), Can Lleó de Vilanoveta (vi negre), Joan Segura Pujadas (negre criança), Celler Montpicolis (escumós Clàssic Penedès) i Domenio (xarel·lo).

A més, la gala ha comptat amb la presència de professionals del sector, com Max Margalef, president de l'Acadèmia Tastavins Penedès; Joan Huguet, president de la DO Penedès; Joan Gené, director general de l'INCANVI; Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès; Luis Miguel García, president del Consell Comarcal del Garraf, i Francisco Romero, alcalde de Vilafranca del Penedès.

El tast per decidir els guanyadors va celebrar-se el 5 de maig al nou VINSEUM. Aquest tast es va realitzar a cegues a càrrec d'un panell de tastadors professionals format per enòlegs, sommeliers, periodistes especialitzats i representants de distribuïdores especialitzades.

Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Tastavins.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: