El Consell de Savis de l'Espai Boqueria ha homenatjat la trajectòria del restaurador Pere Chías. En un acte presentat per Òscar Ubide –gerent de l'Associació de Venedors de la Boqueria–, i amb la participació del president de la Boqueria, Jordi Mas i personalitats del món de la cultura gastronòmica de Barcelona, s'ha posat en relleu el recorregut de Chías al restaurant La Font de Prades, a més de la seva tasca al capdavant del Gremi de Restauració.
Diverses personalitats del món de la cultura gastronòmica de Barcelona, com el seu "mestre" Josep Lladonosa o el president del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols –amb qui va compartir projecte–, han destacat el llegat que deixa Chías a les noves generacions.
El Consell de Savis va néixer amb la voluntat d'homenatjar personatges destacats del món de la gastronomia i de la restauració que hagin obert camí o que hagin marcat tendència en l'àmbit de la cuina catalana. Entre els homenatjats de les darreres edicions trobem personalitats com Joan Bayén (Juanito), del Bar Pinotxo, o Josep Solà, propietari de la Bodega Sepúlveda.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de la Boqueria.