Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Crestes mediterrànies, menjar del món i un menú setmanal saludable

Us presentem tres noves opcions de 'delivery' a la ciutat de Barcelona

26/11/2021
01 Mimmar

Mimmar

Mimmar, empanades mediterrànies

Reivindicar els sabors de sempre i la cuina en miniatura per gaudir d'una (o un parell) de queixalades, amb receptes de tota la vida que ens recorden la nostra infantesa. Aquest és l'objectiu que es marca Mimmar, una nova botiga de crestes mediterrànies de l’Eixample barceloní amb menjar per emportar-se ('take away') i/o servei de repartiment a domicili ('delivery'). Alhora, però, volen proposar una nova manera de menjar els plats i les receptes de sempre, introduint influències foranes.

'Street food' mediterrani

Mimmar ofereix menjar de carrer ('street food') o menjar de mans ('finger food'); és a dir, en la forma de la popular i mítica cresta, amb sabors i receptes de qualitat, elaborades amb ingredients de proximitat, saludables i exquisits, cuinats a foc lent. Les especialitats de la casa es basen en plats coneguts: remenat de bolets amb ceba, espinacs a la catalana, albergínia amb formatge de cabra, tomàquets cherry amb mozzarella i alfàbrega o la mítica samfaina. La carta també està pensada per a carnívors, amb propostes com la Buti (de botifarra de pagès) i la cresta de salsa bolonyesa del Cardenal (recepta inspirada en els macarrons de l’àvia Anna Maria) o la de rostit de pollastre de pagès a la catalana. 

Mimmar també fa un cop d'ull a altres cuines del món, i ofereix altres especialitats foranes: empanada Tai (verdures amb carn de soja; pollastre tai, amb verduretes i llet de coco) i 'pulled pork', amb la mítica recepta nord-americana. I, per acabar, una cresta dolça, amb xocolata negra de Simon Coll i plàtan. La carta es complementa amb amanides i postres. Les crestes es poden demanar des del web o a través d’operadors de menjar per emportar-se. També es poden comprar directament a la botiga.

Mimmar, empanades mediterrànies. Carrer de Còrsega, 207. Barcelona. www.mimmar.es

02 Only Foodies

Only Foodies

Only Foodies

Only Foodies és un nou concepte de servei de repartiment a domicili, que reuneix totes les cuines del món en un sol clic i que vol demostrar que la cuina per endur també pot ser saborosa, variada, sorprenent i saludable. Es tracta d'un projecte que arriba amb la companyia Delivery Cuisine, la filosofia del qual consisteix a elaborar una cuina honesta amb productes de qualitat, sense utilitzar aliments processats.

Un viatge pels sabors del món

Amb 150 propostes gastronòmiques eclèctiques, a Only Foodies es pot demanar, en una sola comanda, plats mexicans, italians, orientals o dels Estats Units, entre altres propostes, per cobrir tots els gustos possibles. Ofereixen també opcions veganes i vegetarianes –on els plats amb les verdures de temporada són els protagonistes– i tota mena de postres, elaborades amb la millor matèria primera; de fet, tenen una marca pròpia de rebosteria, Happy Cake. Així, per exemple, es pot demanar d'una sola vegada un hummus de carbassa, una pizza cinc formatges, una 'quiche' de pollastre, una hamburguesa de formatge amb bacó fumat, un 'poke' de tofu, un sandvitx cubà i un suc de fruita 100% natural. Per recollir i a domicili.

Only Foodies. Carrer de Bailèn, 189. Barcelona. www.onlyfoodies.es.

03 Welthy

Welthy

Welthy

Welthy, empresa de Barcelona especialitzada a crear i cuinar menús saludables a domicili, ofereix plans d'alimentació complets, comptats per calories, que inclouen els cinc àpats diaris. Basada en la filosofia del menjar de debò ('real food'), la seva cuina disposa d'una variada oferta de plats cuinats diàriament d'una manera casolana i saludable, fugint d'ingredients ultraprocessats i fent servir només aliments naturals, sostenibles i de proximitat. La nova proposta gastronòmica recull quatre opcions –de 1.200, 1.500, 2.000 i 2.500 quilocalories diàries– creades per a persones que es volen aprimar o tonificar seguint una alimentació vegetariana sana i equilibrada. Un altre objectiu de la idea és que els clients puguin despreocupar-se de l'alimentació i tinguin més temps lliure i una qualitat de vida més gran, segons que expliquen des de la firma barcelonina, ja que els menús inclouen cinc àpats diaris –desdejuni, esmorzar, dinar, berenar i sopar–, amb la quantitat i la proporció de nutrients establerts per una nutricionista professional, segons les necessitats calòriques de cada client i els objectius que vol assolir.

Quatre programes nutricionals

El menú de 1.200 kcal segueix un programa nutricional lleuger, amb una quantitat baixa de calories, pensat sobretot per a dones amb una rutina baixa o mitjana d'activitat que es volen aprimar d'una manera sana i controlada. El de 1.500 kcal està indicat per a homes que volen baixar de pes i, també, per a dones que practiquen esport sovint i necessiten aquest nivell calòric per acompanyar la seva activitat física diària. El pla de 2.000 kcal consisteix en un menú orientat sobretot a esportistes amb molta activitat que volen potenciar la seva forma física còmodament amb una dieta saludable i planificada d'una manera acurada. Finalment, el de 2.500 kcal està ideat sobretot per a aquelles persones que s'entrenen de manera activa per enfortir i augmentar la massa muscular.

Welthy. Passeig de Sant Gervasi, 28. Barcelona. www.welthy.es.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: