De pinya i crema, de coco i mango, de xocolata i fruita de la passió, de mojito, o de daiquiri de maduixes. Aquest és el farciment amb què es presenten els croissants d’estiu de la pastisseria Brunells. Cinc propostes que conviuran amb els clàssics croissants farcits de la marca (nata, crema, festuc o praliné), amb l’objectiu d’oferir una proposta més adaptada als sabors de l’estiu per als amants dels croissants artesans. Cal recordar que és l'establiment que elabora el vigent millor croissant artesà de mantega de l'Estat.
'Street cakes', una alternativa fresca i dolça per als passejos estiuencs
L’oferta de la pastisseria per als mesos de calor es complementa amb una nova família de productes, els 'street cakes'. Aquests pastissos de carrer, elaborats en format individual i en got, volen ser una alternativa pastissera als habituals gelats. Així, la vainilla, la xocolata, el praliné, la llimona, els gerds, el litxi, la rosa, la maduixa, la pinya o el coco, seran la base de les sis combinacions més fresques de Brunells.
Després d’uns anys tancada, la pastisseria Brunells (1852) va reobrir el mes de juny de 2020 amb tres socis: Salvador Sans, de Cafès El Magnífico; Lluís Estrada, de la pastisseria Canal, i Joan Guasch, de l’agència LKC. Aquest històric establiment vol homenatjar la pastisseria tradicional de Barcelona, amb propostes que recuperen i actualitzen les postres més emblemàtiques de la ciutat, però també ofereix un recull de les peces més reconegudes de l’ofici pastisser internacional.