Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Descobrir la cuina catalana comarca a comarca

Una iniciativa de cuina tradicional a les xarxes

Escudella tradicional catalana

Escudella tradicional catalana

Les xarxes socials són una eina molt útil per fer campanyes i difondre missatges, i això és, precisament, el que han fet els 10 canals que constitueixen la iniciativa Jo Cuino en Català. Es tracta d'un col·lectiu que té com a objectiu divulgar la cuina tradicional catalana, en català  i que va començar a publicar contingut fa gairebé un any. Entre els 10 canals de Jo Cuino en Català, n'hi ha de cuina vegetariana, de postres, xefs professionals i cuiners de diferents punts de Catalunya. Tots ells comparteixen les seves receptes a Instagram, Facebook i YouTube, des dels seus propis comptes, tot i que la plataforma Jo Cuino en Català només té perfil a Instagram i a Facebook, però no a YouTube. 

'Comarques al plat'

La secció més recent de la plataforma és 'Comarques al plat', que s'estrena aquest febrer. Durant tot el mes, el grup publicarà contingut sobre la gastronomia tradicional d'una comarca en concret, començant per la Garrotxa, i aniran saltant de comarca en comarca per completar una ruta gastronòmica per les 42 comarques del país. Els 10 integrants de Jo Cuino en Català són:

Per a més informació podeu consultar l'Instagram de Jo Cuino en Català, la resta de perfils a xarxes socials i el vídeo de presentació de la nova secció.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: