La proposta gastronòmica 'Enruta't' convida a descobrir la cuina del vi de Lleida a través de plats maridats amb vi DO Costers del Segre. En col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i emmarcada en la distinció de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia, la iniciativa ofereix un viatge de sabors en què catorze restaurants i catorze cellers s'uneixen per oferir una experiència enoturística des de la taula.
Tots els plats podran degustar-se fins a finals d'any als diversos establiments participants. A més, els comensals seran obsequiats amb un receptari amb tots els plats de la campanya, que recull la imatge del cuiner i representant del celler que marida cada plat i que convida a visitar restaurants i cellers per tal de conèixer què hi ha darrere de cada proposta.
Així mateix, la campanya inclou vídeos de l'elaboració de les receptes i prescripció de vins. La promoció de l'acció anirà acompanyada d'una campanya de comunicació que inclou xarxes socials, videoreceptes i maridatges, sortejos, col·laboracions amb influencers, secció especial a la web i desenvolupament de materials físics, com un receptari o cartelleria.
Entre els restaurants i cellers que s'han adherit a l'edició d'enguany trobem noms com Jordi Pallàs, del restaurant Aimia; el sommelier Daniel Almirall; Rosa Terés, de Cal Menut de Belianes; Sara Petit, del celler Petit Duran, o David Florensa, de Castell del Remei, entre d'altres.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web de Ruta del Vi Lleida.