El Museu de la Xocolata de Barcelona estrena un nou taller de batuts de xocolata els caps de setmana fins al 31 d'agost. L'activitat, pensada per a tots els públics, consisteix a elaborar un batut de xocolata, produïda a l'espai Bean to Bar del Museu, donant-hi un toc personalitzat amb diferents guarnicions.
Mentre es tasten les elaboracions, els assistents coneixeran la història, l'origen i curiositats del cacau i d'aquesta beguda refrescant a càrrec de les talleristes. A més, l'activitat inclou una entrada per a la visita lliure a la col·lecció del museu abans o després del taller.
Altres propostes dolces
A banda del taller de batuts, durant els mesos d'estiu, el Museu de la Xocolata ofereix els tallers clàssics de l'espai com 'Artistes de la xocolata' i 'Piruletes'. Ambdues activitats estan pensades per a famílies amb infants a partir de tres anys, els quals han d'anar acompanyats com a mínim d'un adult responsable, que també ha d'adquirir plaça per als tallers.
L'activitat 'Artistes de la xocolata', per exemple, és una demostració de com la xocolata pot utilitzar-se per a l'expressió artística. Amb l'ajuda del cornet i el motlle, els participants posaran en marxa la seva creativitat per transformar el cacau en una creació plàstica i totalment comestible.
D'altra banda, en el taller 'Piruletes', els assistents fan servir la mànega pastissera i el cornet per crear dolços totalment personalitzats, jugant amb colors, textures i formes diferents. A banda de xocolata, poden utilitzar-se altres ingredients i decoracions comestibles per combinar amb el sabor del cacau.
Podeu trobar-ne tota la informació i reservar plaça a la web del Museu de la Xocolata.