Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
FINS AL 31 D'AGOST

Crea el teu batut de xocolata personalitzat al Museu de la Xocolata!

Durant els mesos d'estiu el museu ofereix activitats i tallers per a tota la família

Taller de batuts de xocolata al Museu de la Xocolata de Barcelona

Taller de batuts de xocolata al Museu de la Xocolata de Barcelona

El Museu de la Xocolata de Barcelona estrena un nou taller de batuts de xocolata els caps de setmana fins al 31 d'agost. L'activitat, pensada per a tots els públics, consisteix a elaborar un batut de xocolata, produïda a l'espai Bean to Bar del Museu, donant-hi un toc personalitzat amb diferents guarnicions.

Mentre es tasten les elaboracions, els assistents coneixeran la història, l'origen i curiositats del cacau i d'aquesta beguda refrescant a càrrec de les talleristes. A més, l'activitat inclou una entrada per a la visita lliure a la col·lecció del museu abans o després del taller.

Altres propostes dolces

A banda del taller de batuts, durant els mesos d'estiu, el Museu de la Xocolata ofereix els tallers clàssics de l'espai com 'Artistes de la xocolata' i 'Piruletes'. Ambdues activitats estan pensades per a famílies amb infants a partir de tres anys, els quals han d'anar acompanyats com a mínim d'un adult responsable, que també ha d'adquirir plaça per als tallers.

L'activitat 'Artistes de la xocolata', per exemple, és una demostració de com la xocolata pot utilitzar-se per a l'expressió artística. Amb l'ajuda del cornet i el motlle, els participants posaran en marxa la seva creativitat per transformar el cacau en una creació plàstica i totalment comestible.

D'altra banda, en el taller 'Piruletes', els assistents fan servir la mànega pastissera i el cornet per crear dolços totalment personalitzats, jugant amb colors, textures i formes diferents. A banda de xocolata, poden utilitzar-se altres ingredients i decoracions comestibles per combinar amb el sabor del cacau.

Podeu trobar-ne tota la informació i reservar plaça a la web del Museu de la Xocolata.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: