Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Gran Gala de la Pastisseria reuneix més de 300 persones en la seva festa anual

L'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona reuneix 300 persones entre premiats, convidats i referents del sector pastisser

Gran Gala de la Pastisseria 2023

Gran Gala de la Pastisseria 2023

La Gran Gala de la Pastisseria 2023 reuneix més de 300 persones vinculades a l’ofici pastisser de tot el país a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (EPGB), en la festa anual del sector que celebren de forma conjunta els gremis de Barcelona i Girona i que vol constatar i reforçar la cohesió dels professionals de la pastisseria artesana del nostre país. Durant la gala s’han lliurat diferents premis, entre els quals destaca el Premi al Personatge més dolç, que enguany ha estat per a Laia Sanz, catorze vegades campiona del món de trial, sis vegades campiona del món d’enduro i gran amant de la pastisseria. També s’ha fet entrega de 9 reconeixements especials a pastissers i pastisseres de les dues demarcacions:

  • Trajectòria professional (Barcelona): Mercè Canal (Pastisseria Mervier Canal)
  • Trajectòria professional (Girona): Narcís Masvidal (Pastisseria Masvidal, Torroella de Montgrí)
  • A la fita aconseguida: Lluc Crusellas (Pastisseria El Carme, Vic)
  • Projecte innovador: Jon Garcia (Jon Cake, Barcelona)
  • Pastissers emprenedors: Sergi i Eduard Quer (Pastisseria Quer, Port de la Selva)
  • Pastisseria en entorn rural: Fleca Mir de Sant Pau de Segúries (Ripollès, Girona)
  • Relleu generacional: Àlex Lera i Alexandra Navarro (Pastisseria Sant Llehí de Sant Antoni de Villamajor, Vallès Oriental)
  • Alumni de l’Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona: Maurici Cot
  • Medalla d’Or Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona: Saray Ruíz

Premi honorífic i sopar de gala

També ha rebut un reconeixement Oriol Baylina per la seva aportació i ajuda al Gremi, abans com a pastisser i ara també com a fotògraf. Després del lliurament de guardons, els assistents han pogut gaudir d’un sopar còctel amb propostes de grans xefs, com Jordi Roca (El Celler de Can Roca i Rocambolesc); Jordi Vilà (Alkimia); Hugo Muñoz (Ugo Chan); Roberto Martínez (Tripea) i Miquel Antoja (Foodlona). Baluard ha servit el pa i les postres han anat a càrrec de Lluc Crusellas (World Chocolate Master 2022), Jon Garcia (Jon Cake) i els mestres pastissers i professors de l'EPGB Saray Ruiz i José Romero.

Podeu consultar tots els detalls de la Gran Gala i del Gremi de Pastissers a la seva pàgina web.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: