Greco Foie Gras us apropa el sabor del departament francès de les Landes a casa vostra gràcies al seu nou web, blog i botiga alhora, on trobareu totes les especialitats gastronòmiques del sud-oest del país veí. Productes com la garbure –una sopa molt emblemàtica feta amb carn d'ànec, col i altres hortalisses–, el famós guisat cassoulet, la delicada galantine –un plat de carn farcida desossada– o unes senzilles, però boníssimes, mongetes blanques cuinades amb greix d’ànec. Tots els productes i els plats són elaborats sense additius ni conservants, així com els que fa Santi Grimau, el propietari i l’elaborador del foie-gras.
Un foie-gras a la sal excepcional
Entre els foie-gras que cuina el xef, hi podeu trobar varietats de semicuits diferents i sorprenents, blocs i conserves tradicionals de foie-gras entiers, però n’hi ha un que probablement us sorprendrà més que cap altre: l’excepcional foie-gras a la sal, una especialitat que ja es va fer famosa en el recordat restaurant El Greco, de Sitges (Garrat), un restaurant molt valorat a l'època, que Grimau va regentar durant 20 anys. En aquells moments, ja tenia el costum de visitar regularment França per tal de subministrar-se dels productes in situ i on va aprendre a valorar-los i diferenciar-los. Són productes completament naturals, d’ànecs mulards, criats a l’aire lliure, a les Landes, amb grans de blat de moro sencers no OGM, és a dir, no modificat genèticament. Un luxe de productes!
A la llista d'aquests grans productes, Santi Grimau també ha incorporat un ventall d’altres tresors del nostre entorn elaborats per artesans, com les sardines fumades, l’anxova del Cantàbric, els fumats de Carpier, el caviar i els pernils i espatlles amb DO Extremadura procedents directament del ramader. Finalment, productes amb segell Greco.