Entre el 9 i el 12 de juliol, el Festival Cruïlla torna a Barcelona amb música, cultura i una oferta gastronòmica innovadora. Per primera vegada, el Gremi de Bacallaners de Catalunya porta al festival el bacallà curat tradicional d'Islàndia.
Durant els dies del festival, els assistents podran passar per l'estand gastronòmic on els bacallaners i bacallaneres han confeccionat quatre propostes culinàries: Fish (de bacallà) & Chips, Bunyols amb salsa romesco, Empanada de bacallà i escalivada i un Sandvitx de bacallà arrebossat amb salsa tàrtara i amanida de col.
Totes les propostes parteixen del bacallà curat islandès, dessalat i tractat amb cura per mans expertes. Així, el Gremi surt de la seva zona de confort per demostrar que el bacallà pot reinventar-se com a opció fresca i moderna dins del món de l'street food o cuina de carrer, sense perdre mai les arrels artesanals que el caracteritzen.
Podeu trobar-ne tota la informació a la web del Cruïlla.