El Grup Hofmann obre una nova pastisseria a la zona alta de Barcelona, a l'avinguda de Pau Casals número 5, per celebrar el seu 40è aniversari. Es tracta del segon local que la prestigiosa marca obre a la ciutat, després que Mey Hofmann, fundadora de l'empresa i mare de l'actual responsable del grup, Sílvia Hofmann, obrís fa 15 anys la primera botiga al barri del Born, lloc on actualment també tenen l'obrador. El nou espai, de 100 m2, vendrà pastes dolces i productes de rebosteria, a més de dolços de temporada tradicionals com la coca de Sant Joan ara al juny, mones de Pasqua per Setmana Santa o panellets a la tardor.
Nou local, mateix producte
L'obertura del local suposa un punt d'inflexió, l'inici d'una nova etapa que arriba gràcies als èxits assolits durant els 40 anys d'història de la marca, amb més de 20.000 alumnes formats a l'escola Hofmann i un augment de beneficis a la botiga del Born, que ven 750 croissants cada dia i fins a 30.000 productes de rebosteria durant tot un mes.
Premiada com la millor pastisseria de Catalunya segons el Gremi els darrers tres anys, Hofmann també augmenta la plantilla de professionals, la majoria formats a la seva pròpia escola. Els productes que s'oferiran al nou local arribaran dues vegades al dia procedents de l'obrador i seran els mateixos croissants, magdalenes, galetes o bombons que es poden trobar a la botiga del Born.
Més informació a www.hofmannpasteleria.com.