Els xefs Naoyuki Haginoya, director gastronòmic del grup Nomo, i Carlos Alluè, xef del grup Varela, presenten la seva nova creació conjunta, els "Tacos Nomo x Varela", una creació plena de sabor i contrastos entre la gastronomia japonesa i la catalana. Varela ha elaborat un taco de melós de vedella amb mirin, soja, maionesa hoisin, cogombrets i ceba, mentre que Nomo ha creat un 'taco' de tàrtar de tonyina amb mató, salsa de sobrassada i anxova.
Es tracta d'una col·laboració que neix de l'amistat entre els dos grups durant 15 anys, basada en el respecte mutu i en la cerca constant de l'excel·lència gastronòmica, i que suposa la culminació d'una relació sòlida i reeixida en què els dos equips han compartit coneixements, experiències i valors.
On podeu trobar-los
Entre els dos grups sumen set restaurants en els quals podreu tastar, entre el 15 de juny i el 15 de juliol, els 'tacos', per un preu de 8 € la ració:
- Nomo Gràcia - carrer Gran de Gràcia, 13. Barcelona
- Nomo Sarrià - carrer Major de Sarrià, 105. Barcelona
- Nomo Galvany - carrer dels Madrazo, 135. Barcelona
- Far Nomo - passeig de Pau Casals, 64. Llafranc, Girona
- Varela - plaça de Molina, 4. Barcelona
- La Xarxa - plaça de Molina, 2. Barcelona
- Bodega La Puntual - carrer de Montcada, 22. Barcelona
Trobareu més informació a les pàgines dels grups Nomo i Varela.