Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Gyojasang Korean Kitchen & Bar, gastronomia popular coreana

Barbacoa coreana, una de les propostes estrella del restaurant

Barbacoa coreana, una de les propostes estrella del restaurant Roger Alsina

Per a la cultura coreana, gyojasang representa aquell moment del dia en què es comparteix la taula amb amics i familiars. El concepte d'unir lleure i gastronomia té l'origen en la tradició coreana, on menjar és un acte comunitari. Compartir els plats al centre de la taula no només és habitual, sinó que a més reforça els llaços familiars i socials. 

Així, la proposta gastronòmica de Gyojasang ofereix clàssics de la cuina popular coreana per compartir, juntament amb begudes típiques del país, però, sobretot, destaca el seu ambient, amb una decoració que ens trasllada als carrers de Seül, on el neó i els detalls metàl·lics creen una atmosfera vibrant i autèntica amb el K-pop de banda sonora.

DSC04519

Fregits, salses i fermentats

La cuina de Corea es caracteritza pels fregits i les seves salses, i molts dels plats recorden els de països veïns com el Japó o la Xina. A la carta de Gyojasang destaquen els grans èxits de la gastronomia coreana, com el pollastre fregit coreà o el gimbap, similar al sushi roll però farcit de carn i verdures adobades. El kimtxi, elaborat de manera casolana i fermentat 24 h, és un element definidor clau en aquesta cuina i s'incorpora en plats com sopes i guisats o, fins i tot, per contrarestar fregits.

I, per rematar l'àpat, el moment de la barbacoa, que us permet cuinar a taula talls de carn seleccionats al vostre gust i menjar-vos-els a l'estil coreà: tallats a trossets, amb una mica de salsa al gust i embolicats amb una fulla d'enciam. Deliciós!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: