En forma d'edició especial i disponibles cadascun durant una setmana, Jon Cake proposa un recorregut per formatgeries de Grècia, Àustria, Alemanya, Anglaterra, Holanda, Noruega, Dinamarca i Bèlgica a través de la distribuïdora Iberconseil. Aquestes edicions especials estaran disponibles des de finals d'octubre fins a mitjans de desembre, a la botiga del carrer Assaonadors, 29, al Born, i a Jon Cake & Wines (Gelabert, 42), a les Corts.
Jon García, xef pastisser i impulsor de Jon Cake, inicia així una nova col·laboració amb Iberconseil, una de les principals distribuïdores especialitzades en formatges europeus del país i proposa un recorregut amb vuit parades a diferents àrees formatgeres, conegudes per la tradició i l'expressió del terroir de forma artesanal, seleccionant un formatge representatiu per cada zona formatgera europea. Des de Grècia (Feta DOP Dodoni), Alemanya (Alp Blossom), Àustria (Ländle Montforter), Anglaterra (Leicestershire Red Vell), Holanda (Gouda Beemster Royal Grand Cru), Noruega (Gudbrandsdalen), Dinamarca (Nordsee) a Bèlgica (Brugge), Jon Cake donarà a conèixer aquests perfils de formatge menys coneguts als seus celebrats pastissos de formatge.
Pastissos i dates:
- Pastís de formatge amb Feta DOP Dodoni (Grècia): del 21 al 27 d'octubre
- Pastís de formatge amb Alp Blossom (Alemanya): del 28 d'octubre al 3 de novembre
- Pastís de formatge amb Leicestershire Red Viejo (Anglaterra): del 4 al 10 de novembre
- Pastís de formatge amb Gouda Beemster Royal Grand Cru (Holanda): de l'11 al 17 de novembre
- Pastís de formatge amb Gudbrandsdalen (Noruega): del 18 al 24 de novembre
- Pastís de formatge amb Nordsee Bio (Dinamarca): del 25 de novembre a l'1 de desembre
- Pastís de formatge amb Ländle Montfort (Àustria): del 2 al 8 de desembre
- Pastís de formatge amb Brugge Fleuron (Bèlgica): del 9 al 16 de desembre
PVP: 13 € (petit), 23,9 € (mitjà) i 39,9 € (gran).